06 / 05 / 2024

işçi hastanesi

işçi hastanesi

1946 yılında Çalışma Bakanlığı İstanbul'da büyük bir işçi hastanesi kurmak için bir proje hazırlamış. Tamamı 4 buçuk milyon liraya mal olacağını tahmin edilen hastanede yatacak işçilerin hastane masraflarının bir kısmını da işveren karşılayacakmış.

Çiğli Sardes Hastanesi'ne RSG İç Mimarlık imzası!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan İzmir Çiğli’deki Sardes Hastanesi, doğadan esinlenilen detayları ve hasta psikolojisi odaklı tasarım anlayışıyla dikkat çekiyor…

Eskişehir Dinar Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Dinar Devlet Hastanesi'nin hizmete hazır olduğunu ve kısa bir süre içerisinde açılacağını söyledi.

Sultan Abdülhamid Hastanesi Mehmetçik Polikliniği açıldı!

Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi’de askerlere hizmet vermek üzere Mehmetçik Polikliniği açıldı.

Yozgat Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kurca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temeli Mart 2015'te atılan şehir hastanesi inşaatının çok hızlı ilerlediğini anlattı.

Okmeydanı Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binası kaydı!

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji Kliniği binasında, devam eden yeni hastane inşaatındaki istinat duvarının çökmesi nedeniyle kayma meydana geldi.

Samsun Vezirköprü Hastanesi'nin yüzde 75'i tamam!

Yaklaşık 2 yıl önce inşaatına başlanan Samsun Vezirköprü Hastanesi'nin yüzde 75'i tamamlandı. Hastanenin toplam 150 yatak kapasiteli olacak.

Kahramanmaraş Elbistan Devlet Hastanesi'ni açılış için gün sayıyor!

Kültür ve Turizm eski Bakanı Mahir Ünal’ın yaptığı çalışmaların ardından 2014 yılında inşaat çalışmaları başlayan 300 Yataklı Elbistan Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor. Elbistan ile bölgenin en büyük yatırımı olan ve inşaatının yüzde 95’i tamamlanan hastanede, test çalışmaları başladı.

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi'nin çehresi değişti!

Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi’nde, tesise gelen ve giden araçların trafik seyrini kolaylaştırmak için yapılan otopark ile birlikte, peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemesi çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı.

Kula Devlet Hastanesi için çalışmalar sürüyor!

Kula ilçesinde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için jeolojik etüt çalışması başlatıldı. Kula 4 Eylül Mahallesi TOKİ evleri yanında yeni devlet hastanesinin jeolojik zemin etütleri için sondaj çalışmaları başlatıldı.

Batman 200 Yataklı Devlet Hastanesi için arsa aranıyor!

Milli Eğitim Bakanlığından Milli Emlak'a devredilen 80 dönümlük arsa üzerine yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi için süreç belirsezleşti.

Mersin Entegre Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Hizmet vermeye başladığında Türkiye'nin hizmete açılan ilk 'Entegre Şehir Hastanesi' olacağı belirtilen 'Mersin Entegre Sağlık Kampüsü' hizmet vermek için gün sayıyor.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin bölge için çok önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Orhangazi ilçemizdeki mevcut hastane ekonomik ömrünü tamamladı ve artık fiziki altyapısı yetersiz kalıyor. " dedi.

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi hizmete girdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hizmete giren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ilk hastalarını karşılamaya başladı. Yüksek kalite standartlarına sahip dijital hastane, sunduğu konforla da dikkat çekti

işçi hastanesi Haberi

işçi hastanesi

İşçi hastanesi

Çalışma Bakanlığı bir proje hazırladı



Bir zamanlar sanayiciler şehrimizde 1,5 milyon lira sarfiyet ile büyük bir işçi hastanesi kurmak istemişler ve fakat tahmin edilen para bulunamadığı için bu işten vazgeçilmişti. Aldığımız malumata nazaran Çalışma Bakanlığı bu işi tekrar ele almış ve büyük bir proje hazırlanmıştır. Bu projeye göre yeni bir hastane binası yaptırılacak ve bu inşaata 2,5 - 3 milyon lira sarf edilecektir. Hastane bütün tesisatı ile birlikte 4 - 4,5 milyon liraya çıkacağı tahmin edilmektedir. Bu kararın bir kısmı bakanlık bir kısmı, Ekonomi Bakanlığı ve bir kısmı ise sanayiciler tarafından verilecektir.

Hastanede yatacak işçilerin hastane ücretleri çalıştıkları müesseselerle...