03 / 05 / 2024

İse İnşaat nerede

İse İnşaat nerede

İse İnşaat Kimya Turizm Sanayi Limited Şirketi, İbrahim Erdoğan ve Elif Aydın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, Yayla Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Akköse İnşaatçılık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Akköse tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ok Global Enterprıse İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile Kelvın Ohonsı Omofoma tarafından kuruldu.

DM Interprıse İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Interprıse İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Eldor Tursunov ve Zafarjon Kuchkunov tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Lord Paradıse İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lord Paradıse İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Reza    Rezaeıan Hagh ve Mohsen Rezaeıan Hagh tarafından kuruldu. 

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

TAV İnşaat üçüncü kez dünyanın en büyüğü seçildi!

TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından üçüncü kez havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi seçildi.

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası'nın seçimleri bugün yapılacak!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İstanbul Şubesi'nin seçimleri bugün saat 09:00'da başlayacak. Şişli Karagözyan İlköğretim Okulu'nda yapılacak seçimler 17:00'da sona erecek.

Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Maltepe Sahilada'da 1+1'den dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 10 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

İse İnşaat nerede Haberi

İse İnşaat nerede

İse İnşaat Kimya Turizm Sanayi Limited Şirketi, İbrahim Erdoğan ve Elif Aydın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, Yayla Mahallesi, Vatan Caddesi'nde kuruldu.


İse İnşaat Kimya Turizm Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu,fabrika, atölye, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak. 2-Her nevi prefabrike tesisleri kurmak, hazır beton ve prefabrike yapı elemanlarının üretimini montaj ve izolasyon işlerini yapmak,  3-Her nevi demir çelik mamullerinin alım satımı ve işlenmesi suretiyle sacdan muhtelif cins profil soğuk demir imalatı, demir çekme haddeleme konstrüksiyon tesisleri kurmak ve işletmek.  4-Her türlü dekorasyon tanzim ve yapımı, dekorasyon,malzemelerinin imalatı...