27 / 04 / 2024

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.



Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirket aşağıda öngörülen hususlar dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere mevzuatın men etmediği her çeşit iktisadi, finansal ve ticari konularda teşebbüs ve faaliyetlerde bulunmak ve mevzuatın imkan verdiği bütün konularla iştigal etmek üzere kurulmuştur. 1-İNŞAAT a. İnşaat ve bilumum sektörlerde kullanılmak üzere her türlü endüstriyel ham maddeler, emtia ve mamul, yarı mamul, işlenmiş mamullerin alım, satım, ticareti, dağıtımı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak, bu hususlarda danışmanlık vermek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı dahil her türlü binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve her türlü küçük ve büyük yapılar inşa etmek ve kiraya vermek, bu yapıların inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. d. Acentelik sözleşmeleri akdetmek. e. İşletmeleri kurmak, yürütmek, finansal kiralayan ya da kiralayan olarak kiralamak. f. Gerekli ticari yapıları oluşturmak amacıyla her türlü ticari malı veya emtiayı satın almak, satmak, kullanmak, kiraya vermek ya da kiralamak, ithal ya da ihraç etmek. g. İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) i. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-MAKİNE VE TEÇHİZAT a. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. c. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. d. Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak. e. Her türlü tekstil terbiye makinelerinin ( Ram makinesi, kumaş hazırlama makinesi, ters çevirme makinesi, boyama makinesi, santrifüj makinesi, ıslak açma makinesi, kuru açma makinesi, sıkma makinesi, kesme, kurutma, sanfor makinesi) imalatı, bu makinelerin elektrik,elektronik ve pano imalatını, bu makinelerin tüm malzemelerinin ve aksamlarının imali, alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. f. Her nevi asansör makineleri ve malzemelerinin imali, pazarlaması, toptan ve perakende alım satımı yapmak.

Adres: MOLLA FENARİ MH.ADEM YAVUZ SK. VAV DIAMOND BLOK NO:1-3/201 FATİH


Geri Dön