24 / 05 / 2024

İsel Taahhüt adres

İsel Taahhüt adres

İsel Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Türkeli tarafından kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mora Proje Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Keskin tarafından kuruldu.

Bark Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bark Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Muhammed Saltuk Karadağ ve Selçuk Karacaer ortaklığında kuruldu.

Yega Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yega Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Avci tarafından kuruldu.

Selçuklu Beton İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuklu Beton İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

İsel Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsel Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Türkeli tarafından kuruldu.

Mie İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mie İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Gönülsök tarafından kuruldu.

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Ali Metin Karaman, Onur Bol, Selçuk Kırantay, Okan Bol ve Elchın Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Vista Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vista Restorasyon Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yönlüer ve Selçuk Araz ortaklığında kuruldu. 

Bayburtlu Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Yatırım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Selçuk Aka ve Hakan Efe ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hbs Sel Teknoloji İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Sel Teknoloji İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ersoy, Selami Özkan ve Saim Duymaz ortaklığında kuruldu.

S Merkez İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Merkez İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Selçuk Karaca tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

İsel Taahhüt adres Haberi

İsel Taahhüt adres

İsel Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Türkeli tarafından kuruldu.

İsel Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü güneş enerjisi malzemeleri, güneş enerjisinden elektrik üretme sistemlerini, güneş enerjisi ile ısıtma sistemleri, soğutma sistemleri ve bunların üretimini, taahhüdünü bakım ve onarımını yapmak. Bunlarla ilgili yedek parçalarını temin etmek, güneş kolektörleri, güneş enerji sistemlerini kurmak, tesis etmek, işletme ve bu ürünlerle ilgili, makinelerin sarf malzemelerinin ticaretini pazarlamasını, montajını, ithalatını, ihracatını satış ve uygulamasını yapmak. Enerji üretmek, konusu ile ilgili tasarım yapmak, Solar park sistemlerinin kurulması, kurulabilmesi için gerekli malzemelerin uygulaması ticareti, imalatı, ithalatı, kiraya verilmesi, kiralanması,ihracatı ve satışını yapmak bakım ve onarımını yapmak. Bunlarla ilgili yedek parçalarını temin etmek. 1-...