11 / 05 / 2024

İSG Avrasya 2016

İSG Avrasya 2016

İFO Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”, 28 Nisan Perşembe günü kapılarını açıyor. Fuar, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek.

İSG Avrasya 2016 Fuarı 28-30 Nisan'da!

Ülkemizde işçi ölümü ve iş kazalarının üçte biri inşaat sektöründe yaşanıyor. Onu sırasıyla taşımacılık, madencilik ve metal sektörleri takip ediyor. İFO Fuarcılık, 28-30 Nisan tarihlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”yı düzenleyecek.

Avrasya GYO Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti!

Avrasya GYO 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti. Toplantının ilan metni KAP'ta yayınlandı.

Avrasya GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Samsun Çarşamba Otogarı 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Samsun Çarşamba Otogarı 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Avrasya Tüneli Müzesi tamamlandı!

Avrasya Tüneli, 700 mühendis ve 12.000’den fazla kişinin 14 milyon adam/saat çalışmasıyla, planlanandan 8 ay önce tamamlanarak 20 Aralık 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldıkları görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Ahmet Vefik Alp: Avrasya Tüp Tüneli açılıyor!

Prof. Dr Ahmet Vefik Alp tarafından 90'lı yıllarda çizilen Avrasya Tüp Tüneli projesi 20 Aralık 2016 tarihinde hizmete açılacak.

Avrasya Kent Fuarı 24-27 Kasım'da!

REED TÜYAP Fuarcılık bünyesinde 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelecek olan yerel yönetimleri aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

Avrasya Tüneli'nin temel tarihi Ahmet Arslan'a istifa ettirecekti!

Mega projelerden İstanbul trafiğine nefes aldıracak Avrasya Tüneli, 20 Aralık 2016 tarihinde açılıyor.Avrasya Tüneli Projesi, ona en çok emek harcayan isimlerden Bakan Arslan’ım istifanın eşiğinden döndürmüş.

Büyükyalı, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılıyor!

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Avrasya GYO 6 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 6 aylık sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. İşte Avrasya GYO'nun 2016 yılı sorumluluk beyanı.

Avrasya Tüneli ile Kazlıçeşme-Göztepe arası 15 dakikaya inecek!

Denizin 106 metre altında inşa edilen Avrasya Tüneli sayesinde İstanbul Kazlıçeşme-Göztepe arası 100 dakikadan 15 dakikaya inecek. Projenin 2016 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

ISK-SODEX 2016 Fuarı açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Fikri Işık’ın açılışını yaptığı, alanında Avrasya'nın en büyük fuarı, ISK-SODEX Istanbul 2016, 4 Mayıs’ta CNR EXPO Fuar Merkezi'nde açıldı.

İSG Avrasya 2016 Fuarı 28 Nisan'da kapılarını açıyor!

İFO Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”, 28 Nisan Perşembe günü kapılarını açıyor. Fuar, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek.

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

İSG Avrasya 2016 Haberi

İSG Avrasya 2016

İFO Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı “İSG Avrasya 2016”, 28 Nisan Perşembe günü kapılarını açıyor. Meydana gelebilecek kaza risklerini ve sağlıksız çalışma koşullarının neden olduğu meslek hastalıklarını en aza indirecek olan yeni teknoloji, ürün, hizmet ve uygulamaların sergileneceği fuar, Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek. İSG Avrasya 2016, Türkiye’de iş kazalarının en yoğun yaşandığı inşaat, maden, taşımacılık ve metal sanayi ile tekstil ve konfeksiyon gibi yoğun işçi çalıştıran sektörler açısından önemli bir buluşma adresi olarak gösteriliyor.

Yüksekte güvenli çalışmanın püf noktaları, canlı uygulamalarla anlatılacak

ILO (Dünya Çalışma Örgütü) verilerine göre dünya genelinde yaşanan iş kazalarında inşaat sektörü önde geliyor. Türkiye’deki her üç iş kazasından birisi de yine bu sektörde gerçekleşiyor. Yaşanan kazaların çoğunluğu ise yüksekten düşme şeklinde kayıtlara...