06 / 05 / 2024

İshak Kebudi

İshak Kebudi

Siba Turizm Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, İshak Kebudi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Ondoor Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondoor Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Dillitaş, İshak Şenvardar ve Muhsin Şimşek ortaklığında kuruldu.

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Çelik tarafından kuruldu.

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

Lejant Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lejant Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gengeç ve İshak Damar ortaklığında kuruldu.

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Iman Pour Shakıba ve Mılad Pourshakıba ortaklığında kuruldu.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Home İstanbul Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Akkol tarafından kuruldu.

Samsun Kuş Cenneti imara mı açılıyor?

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde çıkan yangının ardından, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu ve SAMÇEP Sözcüsü Mehmet Özdağ, alanın imara açılma riski olduğunu belrtti. 

İshak Kebudi Haberi

İshak Kebudi

Siba Turizm Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, İshak Kebudi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu. Siba Turizm Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkul,otel,motel, tatil köyleri,termal tesisler,golf sahası,yüzme havuzları, pansiyon ve benzeri turistik tesisler kurmak,satın almak, kiralamak,kiraya vermek,işletmek,yurt içinde ve yurtdışında mevcut yerli ve yabancı turizm şirketi veya işletmelere iştirak etmek,ortaklık kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olandiğer işler.


Siba Turizm Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Nişantaşı Halaskargazi Caddesi, Şafak Sokak,...