05 / 05 / 2024

İshakçılar Köyü Kültür Merkezi son durum

İshakçılar Köyü Kültür Merkezi son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerdeki sosyal faaliyetlerin rahatça gerçekleştirilmesi için çok amaçlı kültür merkezler hayata geçiriyor. Bu kapsamda inşa edilen İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulundan ilke kararı!

Tehlikeli, hasarlı, yıkılmaya yüz tutmuş veya yıkılmış olduğunun tespiti yapılan tescilli taşınmaz kültür varlığı kalıntılarına ilişkin ilke kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Kamu düzenini bozacak kültür varlıkları kalıntıları kaldırılabilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu'nun kültür varlığı kalıntılarına ilişkin ilke kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde sona gelindi.

Kocaeli İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerdeki sosyal faaliyetlerin rahatça gerçekleştirilmesi için çok amaçlı kültür merkezler hayata geçiriyor. Bu kapsamda inşa edilen İshakçılar Köyü Kültür Merkezi tamamlanıyor

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 900 nüfusun ikamet ettiği Derince İshakçılar Köyü’nde kültür merkezi inşa ediyor. Kaba inşaat çalışmaları tamamlanan kültür merkezi şekillenmeye başladı.

Kocaeli İshakçılar Kültür Merkezi'nde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince İshakçılar köyüne yapılan kültür merkezinin yapım çalışmaları devam ediyor. Üç bin metrekare alan üzerinde kurulacak yapı bin 250 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Tekirdağ'da kamu kuruluşlarına verilen kültür varlıkları TBMM'de!

2002-2016 arasında Tekirdağ'da kamu kurum ve kuruluşlarına verilen kültür varlıkları meclise taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a sordu..

İshakçılar’a kültür merkezi yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Derince Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında İshakçılar’a 300 kişilik kültür merkezi yapılıyor.

Eminönü'ndeki Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu binası yıkılacak hale geldi!

ISTANBUL'un tarihi ve kültürel yapılarıyla ilgili restorasyon ve inşaat projeleri için hayati kararlar alan İstanbul Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun yer aldığı bina dökülüyor. Eminönü'ndeki tarihi binanın duvarları rutubetten yıkılacak halde.

Sapanca Atilla Yücel Kültür Merkezi açıldı!

Sapanca Belediyesi tarafından Ünlüce-Kuruçeşme’ de, hayırsever işadamı ve Merosa Projeler Koordinatörü Mehmet Yücel’ in katkılarıyla yapılan, Atilla Yücel Kültür Merkezi ve Emsal Yücel Bilgi Evi hizmete açıldı.

Taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına ait katkı payına dair yönetmelik 2015!

Taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına ait katkı payına dair yönetmelik 22 Ağustos 2015 tarihinde 29453 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına ait katkı payına dair yönetmelik tam metni..

1936 yılında İstanbul'un bir Kültür Park'a ihtiyacı var!

1936 yılında İzmir Belediyesi'nin bir kültür park inşa etmeye başlaması İstanbul'da da bir Kültür Park'ın yapılmasını gündeme getirmiş. Nişantaşı ile Dolmabahçe arasındaki bostonlar bu park için çok müsaitmiş.

İshakçılar Köyü Kültür Merkezi son durum Haberi

İshakçılar Köyü Kültür Merkezi son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerdeki sosyal faaliyetlerin rahatça gerçekleştirilmesi için çok amaçlı kültür merkezler inşa ediyor. Düğün, nişan, sünnet gibi cemiyetlerin yanı sıra bu mekanlar KO-MEK sınıflarıyla köylülere çeşitli kurslara katılma imkanı sağlıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 900 nüfusun ikamet ettiği Derince İshakçılar Köyü’nde kültür merkezi inşa etti. Tamamlanma aşamasına gelen yapının çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek.



300 KİŞİLİK SALON


Üç bin metrekare alan üzerinde kurulan yapı, bin 250 metrekare kullanım alanına sahip olacak. 610 metrekare kullanım alanına sahip kültür merkezinin yanı sıra 440 metrekarelik 300 kişi kapasiteli düğün salonu yer alacak. Kültür merkezinde muhtarlık odası, 2 adet KO-MEK sınıfı, öğretmenler odası, gelin odası ve fuaye yer alacak. Köyde yaşayanlar her türlü toplantılarını kültür merkezinde yapabilecek.



Kocaeli Büyükşehir...