17 / 05 / 2024

İshakpaşa Sarayı mescidi açıldı mı

İshakpaşa Sarayı mescidi açıldı mı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde bulunan İshakpaşa Sarayı'nın içinde bulunan mescit restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından 200 yıl sonra yeniden ibadete açıldı.

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan bölümler ziyarete açıldı!

Topkapı Sarayı'nda restorasyonu tamamlanan Saray Mutfakları ve hamamı, Aşçılar Mescidi, Kalayhane ile Harem Hünkar Hamamı, Valide Sultan Hamamı ve Kuşhane Mutfağı ile peyzaj düzenlemesi tamamlanan Arslanlı Bahçe ziyarete açıldı.

TOKİ Erzincan Kemaliye 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemaliye'ye 146 konut inşa edecek!

TOKİ Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii'nde 146 adet yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Erzincan Kemaliye Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Kemaliye İlçesi, İshakpaşa Mahallesi’nde hayata geçireceği 146 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Erzincan 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Erzincan İshakpaşa 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Çekmeköy Doğa Park Mescidi açıldı!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi Doğa Park içinde yer alan ve inşaatı tamamlanan mescidin açılışı yapıldı.

Simit Sarayı 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Yüksek kalite anlayışı ve geniş ürün yelpazesi ile gün boyu lezzet tutkunlarını ağırlayan Simit Sarayı 21 Ocak Perşembe günü kentin yeni yaşam merkezi 41 Burda AVM’de açıldı.

Çorum Osmancık Adalet Sarayı binası himete açıldı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde 1 yıl önce Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak inşaatına başlanan Osmancık Adalet Sarayı Projesi bitim aşamasına geldi.

İshakpaşa Sarayı mescidi açıldı mı Haberi

İshakpaşa Sarayı mescidi açıldı mı

Osmanlı İmparatorluğu döneminin 18. yüzyıl en etkileyici mimari örneklerinden biri olan İshak Paşa Sarayı'nın bünyesinde yer alan aynı adlı cami, sarayda sürdürülen restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Ağrı Valiliği'nin koordinasyonunda yürütülen çalışmalarla yeniden ibadete sunuldu.


İshak Paşa Sarayı'nın ikinci avlusunun karşısında bulunan İshak Paşa Sarayı Camisi'nin açılışı, Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, kurum müdürleri, din adamları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.


Yaklaşık bir asır sonra cuma selası ve ezan okunmasıyla müminlerin ibadetine açılan camide, açılış dolayısıyla mevlit okutuldu ve Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.


200 yıl sonra ibadete Cuma namazıyla ibadete açılan mescitte, namaz sonrasında vatandaşlara yöresel yemek keşkül ikramında bulunuldu.


Açılışı değerlendiren Ağrı Valisi Musa Işın, camide bundan sonra 5 vakit namaz kılınacağını söyledi.


TOKİ...