05 / 05 / 2024

Isı yatılımı

Isı yatılımı

Geçtiğimiz hafta içerisinde elektrik kullanımının üst üste rekor seviyeye ulaşması sonrasında yaz aylarında enerji tüketimi ülke genelinde 866.653 MWh ile yeni bir rekor kırdı.

Başbakan Davutoğlu 500 milyon TL'lik çevre yatırımının açılışını yaptı!

Ankara'da 500 milyon liralık çevre yatırımının açılışını yapan Başbakan Davutoğlu, "Pis kokulu Türkiye gitti, mis kokulu Türkiye geldi. 13 yılda 3.5 milyar ağaç diktik" dedi..

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de görev dağılımı yapıldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme AŞ., Yönetim kurulu görev dağılımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 23 Mart 2015 tarihinde toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle...

Hedefim Group bu yıl mobilyaya yatırım yapacak!

Mobilya, inşaat alanında sekiz farklı markaya imza atan Hedefim Group, bu yıl özellikle mobilya alanında yatırım yapacak. Şirket bu kapsamda ilk kez gerçekleştireceği mobilya ihracatı için geri sayıma başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de 41 yatırımın toplu açılışını yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çınar Meydanı'nda düzenlenen Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, 975 milyon lira tutarındaki 41 kalem yatırım ve hizmetin, toplu açılışını resmen gerçekleştirdiklerini söyledi.

1989 yılında en karlı yatırım gayrimenkulmüş!

1989 yılında yüzde 100'e tırmanan enflasyon karşısında, en karlı yatırım gayrimenkul imiş. Bulgaristan'dan mecburi göçe tabi tutulan Türkler'in Türkiye'ye gelmesiyle de emlak piyasasında büyük bir hareketlenme görülmüş.

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü!

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü kapsamında aylık 1.000 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen proje 7 blok halinde yükseliyor.

Altınyunus Çeşme yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı!

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Ata Yatırım, Ata GYO piyasa yapıcılığı işlemlerini açıkladı!

Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özetini yayınladı.

Murat Öztürk Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Öztürk şirketin Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı..

İzmir'in 4 ilçesine sağlık yatırımı müjdesi!

İzmir sağlık alanında yatırım hamlesi yapacak. Önümüzdeki günlerde çok sayıda sağlık yatırımı hizmete açılacak ve birçok hastanenin de inşaatına başlanacak. İzmir bu yeni yatırımlarla sağlıkta önemli bir ivme yakalayacak.

Bireysel katılım yatırımcısı indirimi nedir?

Bireysel katılım yatırımcısı indirimi hakkında tebliğ, 21 Ağustos 2013 tarihinde 28742 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, vergide bireysel katılım yatırımcısı indirimini açıklıyor. Peki, vergide bireysel katılım yatırımcısı indirimi nedir?

OYAK Çimento bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi.OYAK Çimento Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre grup, 5'i halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

Isı yatılımı Haberi

Isı yatılımı

Geçtiğimiz hafta içerisinde elektrik kullanımının üst üste rekor seviyeye ulaşması sonrasında yaz aylarında enerji tüketimi ülke genelinde 866.653 MWh ile yeni bir rekor kırdı. Bu tüketim farkının sebebi yüksek sıcaklıklarda çok yoğun klima kullanımı, tarımsal sulamadan kaynaklı elektrik kullanımı ve sanayi bölgelerindeki elektrik tüketimi olduğunu dile getiren XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, ısı yalıtımının sadece soğuğa karşı değil, yazın da sıcaktan korunmak ve ideal konfor şartlarını sağlamak için en etkin yöntem olduğunu bir kez daha hatırlattı. Yaygın bilindiği şekilde ısı yalıtımı sadece soğuk bölgelerin ihtiyacı olmadığını, Türkiye’nin her köşesinin farklı iklim koşullarına sahip olması sebebiyle ısı yalıtım uygulamalarında da bölgelere göre farklı yalıtım kalınlıklarına ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.



Eruslu, “Enerjisinin yüzde 75’ini ithal eden ve...