02 / 05 / 2024

Işık Restoran Gayrimenkul adres

Işık Restoran Gayrimenkul adres

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cem Tolga Işık tarafından kuruldu.

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardem İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Karpek tarafından kuruldu.

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kösedere Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon 326 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aysi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aysi Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Çatalbaş tarafından kuruldu.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alex Yatçılık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de Erol Nahmias tarafından kuruldu.

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Erden Ziya Gökay tarafından kuruldu.

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar İç Mimarlık Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Adnan Balota ve Nevzat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Işık Group Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Işık tarafından kuruldu.

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glocal Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  Yusuf Murat Özcan tarafından kuruldu.

İsaac Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İsaac Danışmanlık Hizmetleri Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Adem Halak tarafından kuruldum. 

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cem Tolga Işık tarafından kuruldu.

Troya Danışmanlık Turizm Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Troya Danışmanlık Turizm Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Memiş tarafından kuruldu.

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Namaa Uluslararası Ticaret Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anes S Hassan  Albakoush,  A.I.Mohamed Elgun ve K.Alım Huseen  Blawo  ortaklığında kuruldu. 

Işık Restoran Gayrimenkul adres Haberi

Işık Restoran Gayrimenkul adres

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Cem Tolga Işık tarafından kuruldu.

Işık Restoran Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.2- Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda finans...