17 / 05 / 2024

ışık sistemleri

ışık sistemleri

Zorlu Center’da da özellikle tercih edilen ACO Lightline ışıklı drenaj sistemi; kaliteyi yeni bir çizgi ve tasarımla birleştirerek fark yaratıyor. Aco ışıklı drenaj sistemiyle açık alanlar ışıl ışıl...

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaberoğlu tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Hunberk Kanıbelli tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Arslangündoğdu Mimarlık Cephe Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  İlyas Arslangündoğdu tarafından açıldı.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Karma Cephe Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karma Cephe Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çevik tarafından kuruldu.

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Biffa Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Fatih Pişgin tarafından kuruldu.

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Akıncı ve Selim Yarımoğlu Güneş ortaklığında kuruldu.

ışık sistemleri Haberi

ışık sistemleri

Mimarlara açık alan dizayn etmelerinde yardımcı olan ACO Lightline drenaj sistemleri ile projeler daha şık, daha güzel... 

ACO yeni ürün serisiyle "Innovation Award Architecture and Technology"nin de sahibi oldu.

Açık alan projeleri şimdi ışıl ışıl, yollar daha aydınlık… Su yönetiminde dünya devi ACO Lightline, drenaj sistemine yeni bir bakış açısı getiriyor. Kaliteyi tasarım ile birleştirerek oluşturulan ACO Lightline drenaj sistemleri, projelerde fark yaratıyor. Türkiye’de de Zorlu Center gibi birçok önemli projede kullanılan ACO Lightline, özellikle açık alan projelerine yeni soluk getirmek isteyenlerin tercihi. Mimarlara açık alan dizayn etmelerinde yardımcı olan ACO Lightline drenaj sistemleri ile projeler daha şık, daha güzel... 

Kompozit ve döküm kapak seçenekleriyle tüm yük sınıflarına uygun sistem son derece ekonomik çözümler sunuyor. Üstelik drenaj ve aydınlatma tek bir adımla...