25 / 07 / 2024

Işıklar Yapı bağımsız denetim şirketi

Işıklar Yapı bağımsız denetim şirketi

Işıklar Yapı'nın 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Birleşik Ekol Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Koray GYO Liberte projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölümüm bölümün Koray Yapı'ya devredilmesine karar verdi. İşte o devir işleminin sebebi...

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Yapı denetim sistemi ile 898 bin bina depreme karşı güvencede! Tam 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölümün denetlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle'deki 401 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım" kapsamında, 329 adet olan konut sayısı 388 adet ve 13 adet olan ticari ünite sayısı değişmeyecek şekilde revizyona gidildi ve toplam 401 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatları 19 Ekim'de alındı. 

İdealist GYO 2021 yılı için Karar Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İdealist GYO, şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Karar Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş.'nin bağımsız denetim kuruluşu olarak seçilmesine karar verdi. 

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim ile anlaştı!

2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız  Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçimi onaylandı.

Kiler GYO 2021 yılı için Eren Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Kiler GYO'nun 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesiyle  ilgili düzenlemeler kapsamındaki faaliyetleri yürütmek üzere, Eren Bağımsız Denetim A.Ş.'nin bağımsız denetim  kuruluşu olarak seçilmesi Genel Kurul'da kabul edildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

İntema İnşaat 2021 yılı için PwC Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İntema İnşaat'ın 2021 yılı için "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi"nin seçilmesine ilişkin kararı tescil edildi. 

Ata GYO, 2021 yılı için KPMG Bağımsız Denetim Şirketi ile anlaştı!

Ata GYO, 2021 yılı içerisinde düzenlenecek finansal tabloların denetimi için "KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş" ile bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

İhlas Gayrimenkul, 2021 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul tarafından  seçilen "İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçimi onaylandı ve tescil edildi. 

Işıklar Yapı bağımsız denetim şirketi Haberi

Işıklar Yapı bağımsız denetim şirketi

Işıklar Enerji ve Yapı Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim firması seçimi hakkında açıklama yaptı.

Işıklar Yapı Yönetim Kurulu'nun bünyesinde bağımsız üyelerden oluşturulan Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşü de dikkate alınarak, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca belirlenen esaslara uygun olarak, şirketin 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere Kozyatağı Mah. Bayar Cad. No.97 Demirkaya İş Merkezi Kat.3 Ofis No.7 Kadıköy/İstanbul adresinde mukim Birleşik Ekol Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi.

Işıklar Yapı'nın KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuz bünyesinde bağımsız üyelerden oluşturulan Denetimden Sorumlu Komite'nin görüşü de dikkate alınarak, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası...