05 / 05 / 2024

ışıl bıyık

ışıl bıyık

Türkiye'de10 firmanın rekabet ettiği kule vinç pazarı Türkiye'de plazaların ve kulelerin çoğalmasıyla hareketlendi...

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

"Hazine Bakanlığı hayvancılığı büyük bir krizin içerisine soktu"

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et ve süt sektöründe yaşanan krize ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, "Ulusal Süt Konseyi’ni talimatla yönlendiren Hazine ve Maliye Bakanlığı, hayvancılığı büyük bir krizin içerisine soktu" dedi.

Büyükçekmece Tepecik'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İl, Büyükçekmece İlçe, Tepecik Mahallesi 576 ada, 10 parsede yer alan arsayı 6 milyon 312 bin 966 TL'ye icradan satıyor...

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Büyükçekmece'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İl, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alan villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Bursa İnegöl, büyükşehirle değer kazanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak İnegöl’e değer katacak çalışmalarının süreceğini söyledi.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB), 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu’nun 13. maddesi gereğince yarın saat 14.00’te HBB Meclis Salonu’nda Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nı gerçekleştirecek.

Küçük balkonlar nasıl büyük gösterilir?

Dünyanın en büyük şehirlerinde çok katlı konutlarda yaşayan milyonlarca kişi yaratıcı çözümlerle küçük balkonlarını daha yaşanabilir hale getiriyor. Mimar Funda Varlık ve İç Mimar Oya Çavdar, zevkle uygulayabileceğiniz küçük balkon tasarım fikirlerini anlattı.

Büyükşehir belediyesi kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi!

5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Mayıs ayının başında TBMM başkanlığına sunuldu. Teklif, 25 Mayıs 2016 tarihinde komisyona geçti.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi yarın toplanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13. Maddesi gereğince yarın saat 14.00’te HBB Meclis Salonunda toplanarak Ocak ayı olağan toplantısını gerçekleştirecek.

Melih Gökçek Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi!

Buhara Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “5. Buhara Medya Ödülleri”nde, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Yılın En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı” seçildi.

1938 yılında 163 bin kapasiteli dünyanın en büyük stadı Londra'da yapılacakmış!

1938 yılında 163 bin kapasiteli dünyanın en büyük stadı Londra'da yapılacakmış. Berlin Olimpiyat Stadı'nın bir buçuk misli daha büyük olacak stad 250 bin sterline inşa edilecekmiş.

PAGEV ile Boğaz’da büyük temizlik başlıyor!

Dünya denizleri katı atıkların tehdidi altında… PAGEV – PAGÇEV sorumlu endüstri misyonundan hareketle “sorunsuz çevre ve temiz denizler” için çalışmalarını sürdürüyor. PAGEV ile Boğaz’da büyük temizlik başlıyor.

ışıl bıyık Haberi

ışıl bıyık
2009 krizinden etkilenen kule vinç pazarı, Türkiye'de plaza ve kule sayısının artmasıyla hareketlenmeye başladı. Türkiye'de 10 kule vinç firması rekabet ediyor. 2012 yılını 10 milyon euro ciro ile kapatan İtalyan FM Gru'nun Türkiye dağıtımcısı ADV Kule Vinç'in Pazarlama Müdürü Işıl Bıyık, yüzde 15 büyüme planladıklarını...