21 / 05 / 2024

İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat kimin

İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat kimin

İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Altıntaş tarafından kuruldu. 

Bakanlık mahkeme kararlarını tanımadı, rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin elektrik sayaçları söküldü!

Türkiye Diyanet Vakfı’na ait olan ve Üsküdar Küçüksu'da yer alan 29 Mayıs Sitesi’nde kentsel dönüşüm gerekçesiyle riskli olmamasına rağmen tahliyeye zorlanan site sakinlerinin şimdi de elektrik sayaçları söküldü.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Yeni AKM'de iskele söküm işlemleri başladı!

Taksim'de inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi. Alınan bilgilere göre;  kubbeli opera salonunun içindeki iskeleleri sökülmeye başladı.

Mersin Yenişehir'de yıkılacak binalardan 20 ton asbest söküldü!

Mersin'in Yenişehir ilçesinde yıkılacak binalarda tespit edilen asbest söküm işlemleri devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde binalardan 20 ton asbestli malzeme söküldü

Çamlıca'da eski televizyon kuleleri sökülüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çamlıca'da eski televizyon kulelerinin söküm çalışmalarını helikopter ile inceledi.

Çamlıca'da 40 yıllık TRT verici kulesi de sökülüyor!

Küçük Çamlıca TV-Radyo kulesinin devreye alınmasından sonra görüntü kirliliğine yol açan eski antenlerin sökümünde sona yaklaşıldı. 166 metre yüksekliğindeki TRT verici kulesinde de söküm çalışmalarına geçildi.

Üsküdar sahilinde hareketli anlar! 2 büfeye yıkım kararı!

Üsküdar'da Kız Kulesi karşısında bulunan 2 büfe zabıta ekiplerinin tahliye çalışmasından sonra yıkılacak. Büfe sahipleri ve çalışanlar herhangi bir belge göstermeden yıkılacağını söyleyip yıkımı engellemek istedi.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Avcılar’daki tedbirsiz yıkım tehlike oluşturuyor!

Avcılar Denizköşkler Mahallesi’ndeki 5 katlı binada incelemeler yapıldı. Binanın riskli olduğu tespit edilmesinin ardından yıkım çalışmaları başladı. Yıkım alanındaki tedbir yetersizliği pencerelerin söküm işleminde betonların yola düşmesine sebep oldu.

Uzungöl'de süre bugün doldu! Yıkım başlamadı!

Çaykara'da imar kirliliği tartışmaları yaşanan dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de, imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için sahiplerine verilen süre doldu. Yıkımına karar verilen 118 yapı sahibinin yapıları tahliye etmeleri bekleniyor.

Yeni Kömürhan Köprüsü'nde birleşmeye 198 metre kaldı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nin batı ve güneydeki kentlere ulaşımı açısından stratejik bir konuma sahip "Yeni Kömürhan Köprüsü Bağlantı Tüneli ve Yolu"nda fiziki gerçekleşme yüzde 90 oranına ulaştı.

Zonguldak'ta gemi söküm tesisine tepki!

Zonguldak'ta kurulması planlanan gemi söküm tesisine yöre halkı tepki gösterdi. Halk toplanarak Kilimli sahilinde eylem yaptı.

Yeni Kömürhan Köprüsü bu yıl bitiyor!

2014 yılında yapımına başlanan ve yüzde 92'si tamamlanan "Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi"nin bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat kimin Haberi

İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat kimin

İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Altıntaş tarafından Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 


İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. inşaat dış cephe ve iç cephelerdeki iskelelerin kurulumu, kurulu bulunan iskelelerin sökümü. 2. inşaat iskele kurulum ve sökümü işlerini almak, bu işleri başka firmalara yaptırmak. 3. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri,tuğla,taş, mermer, yer döşemeleri,boya,nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İsk İskele Söküm Kurulum Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizli Mah.Orhan Gazi...