18 / 05 / 2024

İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sami Gülsüyü tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Haziran'da Eyüp, Karadolap Mahallesi, Neşeli Sokak'ta kuruldu.

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Detay Yatay Sondaj Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Tash Makina Sondaj İnşaat Metal Reklam Temizlik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tash Makina Sondaj İnşaat Metal Reklam Temizlik Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ali Can Boynukısa tarafından kuruldu.

Orbey Hırdavat İnşaat Makina Sondaj Temizlik Tekstil Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Hırdavat İnşaat Makina Sondaj Temizlik Tekstil Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Sezerer tarafından kuruldu.

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Kasım Öztürk tarafından kuruldu.

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlayan Sondaj İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile ibrahim çağlayan tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayrat Su Sondaj İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gür tarafından kuruldu.

Aksu Yer Mühendislik Sondaj İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Yer Mühendislik Sondaj İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Aksu tarafından kuruldu.

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yersu Mühendislik Sondaj İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihat Tutşi tarafından açıldı.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi

İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sami Gülsüyü tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu. 


İskale İnşaat Sondaj Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...