30 / 04 / 2024

İskele Statik Mühendislik İnşaat adres

İskele Statik Mühendislik İnşaat adres

İskele Statik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Açar ve M. Hüseyin Oynaş ortaklığında kuruldu.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Yapkon Mühendislik İnşaat İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapkon Mühendislik İnşaat İskele Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Levent tarafından kuruldu.

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arkhe Statik Tasarım Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Duygu Yıldırım tarafından kuruldu.

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Statik İstanbul Akademi Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Bilen tarafından kuruldu.

İskele Statik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskele Statik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Açar ve M. Hüseyin Oynaş ortaklığında kuruldu.

Liva İskele Mühendislik Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva İskele Mühendislik Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mesut Kolcu ve Muhammet Çalık ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Statik Dizayn Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Statik Dizayn Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Turutoğlu ve Erhan Mollaoğlu ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Kadıköy'de kuruldu.

Alfa Statik Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Statik Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkım Efe İlter tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Özdoğan Çıkmazı'nda kuruldu.

YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı!

Et ve Süt Kamu Genel Müdürlüğü YDG Mühendislik İnşaat hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı aldı...

Simetrik Mühendislik 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor!

5 bin metrekarelik yeni bir tesis kuracak Simetrik Mühendislik, 3 yıl içerisinde 4 milyonluk yatırım hedefliyor...

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

İskele Statik Mühendislik İnşaat adres Haberi

İskele Statik Mühendislik İnşaat adres

İskele Statik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Açar ve M. Hüseyin Oynaş ortaklığında kuruldu.

İskele Statik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat iskelesi ve çalışma platformunu kurma ve sökme işleri, İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. İnşaat iskelesi ve çalışma platformlarının imalatı ,ihracatı, ithalatını ,toptan ve perakende alımını ,satımını ticaretini yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar,...