03 / 05 / 2024

İskender Uslu seha yapı

İskender Uslu seha yapı

Anadolu’nun en önemli inşaat şirketlerinden biri olan Seha Yapı, yoluna Genel Müdürlük görevine atanan İskender Uslu liderliğinde devam edecek.

İskender Uslu kimdir?

İskender Uslu, 1 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla Seha Yapı Genel Müdürü olarak göreve başladı. Peki, İskender Uslu kimdir? İskender Uslu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Seha Tranşe Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seha Tranşe Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulhakim Cağirci, Sedat Şıklı tarafından kuruldu.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Ece Uslu Urla'ya yerleşti!

İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına ünlü oyuncu Ece Uslu da katıldı. Uzun zamandır bir projede yer almayan Uslu, Urla'ya yerleşti.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu. 

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

Yapımcı Mustafa Uslu Fethiye’de 3 milyon TL'ye ev aldı!

Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği parayla kendisine ev aldı. Kesenin ağzını açan Uslu, 4 katlı villa için 3 milyon TL ödedi.

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi!

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 65 adet konuttan meydana gelen Seha Vadi projesi 10 bin 240 metrekare inşaat alanına sahip.

Seha Vadi Evleri güncel fiyat bilgisi!

Seha Vadi Evleri güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplan 65 adet konut bulunuyor.

İskender Uslu seha yapı Haberi

İskender Uslu seha yapı

Konut projeleri, ticari ve endüstriyel yapılar, sağlık, eğitim ve kültür tesisleri, yol ve köprüler, çelik konstrüksiyon yapıları başta olmak üzere birçok alanda proje geliştirip uygulayan Anadolu’nun en önemli inşaat şirketlerinden biri olan Seha Yapı, yoluna Genel Müdürlük görevine atanan İskender Uslu liderliğinde devam edecek.


Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamlayan İskender Uslu, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Yönetiminde Bilişim üzerine yüksek lisans eğitimi aldı. İş hayatına, altyapı proje mühendisi olarak başlayan Uslu, sonrasında birçok inşaat şirketinde saha mühendisliği ve şantiye şefliği yaptı. Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık A.Ş’de Yurtiçi Sözleşmeler Mühendisliği ve İnşaat Baş Mühendisliği görevlerinde bulunan Uslu, 2007 yılından bu yana İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Müdürü ve Koordinatörü olarak çalıştı. İskender Uslu, 1 Temmuz...