12 / 05 / 2024

İskenderun Belediyesi 2016 toplantısı

İskenderun Belediyesi 2016 toplantısı

İskenderun Belediyesi, 2016’nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan Ocak Ayı Meclisi’nde gündem maddeleri görüşüldü.

İskenderun'daki Kızlar Manastırı'nın Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddiası!

İskenderun’daki tarihi Kızlar Manastırı, İskenderun Belediyesi’nin borcu karşılığında Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddia edildi. 

İskenderun Sahil Cami açılış için gün sayıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İskenderun Belediyesi, Sahil Cami'yi hizmete açıyor.

İskenderun'da metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İskenderun Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan metruk binaları yıkıyor.

İskenderun'daki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İskenderun Belediyesi, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaları yıkıyor.

İskenderun Belediyesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İskenderun Belediyesi, 2 Mahallesi'deki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

İskenderun Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İskenderun Belediyesi,  Sarıseki İmar ile Karayılan İmar Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mart'ta gerçekleşecek..

İBB, 5 metro hattının yapım ihalelerini tamamladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2016'da ön yeterlilik ihalesine çıktığı 6 metro hattının elektro-mekanik işlerinin yapım ihalelerini biri dışında tamamladı.

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı Faaliyet Raporu'nu yayınladı. Rapordaki maddeler de en dikkat çekici madde ''Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesinin Ankara'da yürütülmesi'' kararı oldu.

Trabzon Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıda 2016 faaliyetleri de masaya yatırıldı.

İşte Kaynarca-Tuzla Metrosunun yeni istasyonları!

Pendik Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda Kaynarca-Tuzla Metrosu da masaya yatırıldı.

Altınok Öz: Yunus Mahallesi bu planla dönüşmez!

Kartal Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Tuzla Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi!

Tuzla Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporu kabul edildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada 2019’da vaatlerimizin yüzde 100’ünü gerçekleştireceğiz." dedi

Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu meclisten geçti!

Altındağ Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

İskenderun Belediyesi 2016 toplantısı Haberi

İskenderun Belediyesi 2016 toplantısı


İskenderun Belediyesi, 2016’nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan Ocak Ayı Meclisi’nde gündem maddeleri görüşüldü. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yeni yılın tüm insanlığa, ülkeye ve şehrimize güzellikler katmasını dilediğini belirterek, “her yerde barış olsun istiyoruz.Ortadoğu’da oynanan oyunları net görüyoruz.İnşallah yeni yılda daha huzurlu ve barış dolu bir dünya olur ” diye konuştu.Önergelerin görüşülmesinin ardından meclis gündem maddeleri görüşüldü. Maddelerden 1,,3,5,6,7 8 maddeler oy birliği ile mecliste kabul görürken, 2 ve 9 maddeler ise oy çokluğu ile meclisten geçti. Mecliste gündemin 4.maddesinde yer alan denetleme kurulu için gizli oy yöntemiyle seçim yapıldı. Musa Sarraçoğlu, Mehmet Başlak, Reşat Bayazıt, Fatma Korçak, İbrahim Yavuz oylama sonucu denetim komisyonu üyeleri oldu.           Belediye Meclisinin...