28 / 08 / 2024

iskenderun belediyesi afet risk analiz sunumu yaptı mı

iskenderun belediyesi afet risk analiz sunumu yaptı mı

İskenderun Belediyesi tarafından hazırlanan şehrin afet risk analiz sunumu yapıldı.Belediye Brifing salonunda yapılan toplantıda çeşitli veriler üzerinden olası doğal afet durumlarında yapılması gerekenler değerlendirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

AKOM'dan flaş uyarı! İstanbul'da 2 gün boyunca çöl sıcakları etkili olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 2 gün boyunca devam edececek çöl sıcaklarına karşı uyardı! İşte ayrıntılar...

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşları afetlere karşı bilinçlendirmek ve gerekli önlemleri almak amacıyla kurulan Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın hizmete açılıyor...

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

İskenderun Belediyesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İskenderun Belediyesi, 2 Mahallesi'deki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Yıldırım Afet Yönetim Merkezi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Afet Yönetim Merkezi'nin inşaatında sona geldi.

İskenderun Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İskenderun Belediyesi,  Sarıseki İmar ile Karayılan İmar Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mart'ta gerçekleşecek..

Yıldırım'a Afet Acil Yönetim Kriz Merkezi inşa ediliyor!

Yıldırım Belediyesi afet yönetim planını hazırlayarak yaşanması muhtemel felaketlerde can ve mal kayıplarını en aza indirmek için kente afet merkezi inşa ediyor.

Bursa Yıldırım'a afet yönetim merkezi inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından bölgeye Afet ve Acil Yönetim Merkezi inşa edilecek. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin deprem bölgesinde olduğunu hatırlattı.

iskenderun belediyesi afet risk analiz sunumu yaptı mı Haberi

iskenderun belediyesi afet risk analiz sunumu yaptı mı


İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından hazırlanan ve Afad tarafından da değerlendirilen şehrin afet risk analiz sunumu yapıldı.Belediye Brifing salonunda yapılan toplantıda çeşitli veriler üzerinden olası doğal afet durumlarında yapılması gerekenler değerlendirildi.



İskenderun...