01 / 05 / 2024

İskenderun belediyesi yol yatırımları

İskenderun belediyesi yol yatırımları

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle aralarının da asfaltlandığını belirtti. Belediye kent genelinde yollara sıcak asfalt ile kaplamaya devam ediyor.

İskenderun Denizciler yeni yollara kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde yol, kaldırım, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

İskenderun'un yolları genişletiliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada kent genelinde yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İskenderun'un yolları modernleşiyor!

İskenderun'un yollarına kilit parke taşı döşeniyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir içerisinde yolları modern hale getirdiklerini belirtti.

İskenderun'un yolları yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.Başkan Seyfi Dingil, Bekbele ve Denizciler ’de başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun'da asfaltsız yol kalmayacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediyenin sınırları içerisinde asfaltsız yol kalmayacağını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun'daki Kızlar Manastırı'nın Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddiası!

İskenderun’daki tarihi Kızlar Manastırı, İskenderun Belediyesi’nin borcu karşılığında Hazine ve Maliye Bakanlığına devredildiği iddia edildi. 

İskenderun Sahil Cami açılış için gün sayıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden İskenderun Belediyesi, Sahil Cami'yi hizmete açıyor.

İskenderun'da metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İskenderun Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan metruk binaları yıkıyor.

İskenderun'daki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İskenderun Belediyesi, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaları yıkıyor.

İskenderun Belediyesi'nden 21.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İskenderun Belediyesi, 2 Mahallesi'deki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

İskenderun Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İskenderun Belediyesi,  Sarıseki İmar ile Karayılan İmar Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Mart'ta gerçekleşecek..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

İskenderun belediyesi yol yatırımları Haberi

İskenderun belediyesi yol yatırımları

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle aralarının da asfaltlandığını belirtti. İskenderun Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yollara sıcak asfalt ile kaplamaya devam ediyor. Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Kent genelinde en ücra köşeye kadar hizmet götürüyoruz. Şuanda çalışmalar şehir merkezinde yoğunlaştı. Ekipler Savaş mahallesindeki sokakları ve caddeleri sıcak asfalt ile kaplıyor.2017 yılında da program dahilinde çalışmalar devam ediyor. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Amacımız ayrım yapmadan kentin tüm mahallelerine hizmet etmektir. Bu doğrulta da çalışmalarımız devam edecek” dedi.


DAHA GÜZEL HİZMETLERLE HALKIMIZI BULUŞTURACAĞIZ


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ”İnşallah daha güzel hizmetlerle halkımızı buluşturacağız. Vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın tozdan kurtarmak için kent genelinde sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek. Bundan kimsenin...