18 / 05 / 2024

iskenderun Karayolları Projesi

iskenderun Karayolları Projesi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayollarında yıkım çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, eski Karayolları arazisinde devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

1942'de alınan karar: Karayolları ve köprüler için her sene 5 milyon lira harcanacak!

1942 yılında karayolları ve köprüleri ilgilendiren bir kanun projesi hazırlanmış. Projeye göre her sene karayolları ve köprüler için 5 milyon lira harcanılmasına karar verilmiş. 

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ Hatay İskenderun 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun 2020 projesinde yer alan 10 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? Hatay İskenderun 2. Etap TOKİ 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Gaziosmanpaşa Karayolları Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nin kura çekilişi gerçekleşti.

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi!

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor. Projeyle birlikte yeşil alan ve sosyal tesislerin sayısı da artırılacak.

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu!

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçiriliyor.

Gaziosmanpaşa Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuralar çekiliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuraları çekiliyor. 

iskenderun Karayolları Projesi Haberi

iskenderun Karayolları Projesi


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayollarında yıkım çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, eski Karayolları arazisinde devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Karayolları projesinin İskenderun’un çehresini değiştirecek bir proje olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” İlk olarak eski karayolları arazisi olarak bilinen bu bölgedeki metruk eski yapıların yıkımı devam ediyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa bir süre sonra bu yıkım işleri bitecek. Ardından bölgenin en büyük eko parkının yapımına başlanacak. Türkiye’de örnek gösterilecek bir proje İskenderun’da hayata geçecek” dedi.


YENİ BİR YAŞAM ALANI OLUŞTURULACAK


Eski Karayolları arazisinin üzerine yapılacak projenin sosyal ve kültürel anlamda kente ayrı bir hava katacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Oldukça geniş alanı kapsayacak olan bu şehir parkında halkımızın dinlenmesine yönelik peyzaj çalışmalarının...