05 / 05 / 2024

İskenderun Muhtar Evleri

İskenderun Muhtar Evleri

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde muhtarların daha iyi şartlarda mahalle sakinlerine hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Giresun'daki iki muhtar evi hizmete açıldı!

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Şanlıurfa Haliliye'deki muhtar evleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediyesince yapılan çok amaçlı kültür evleri ile muhtar evlerinin anahtar teslim ve toplu açılış törenine katıldı...

Siverek Belediyesi'nden yeni muhtar evleri!

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa Haliliye'deki 19 mahallede muhtar evleri hizmete açılıyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Ünye Muhtar Evleri projesi için çalışmalar başladı!

Muhtarların çalışma alanlarını düzeltmek ve daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında Muhtar Evleri’nin ikincisi, İlçenin Ortayılmazlar mahallesinde Yalı Kilisesi’nin arkasında bulunan alana inşa edilecek.

İskenderun'da muhtar evi çalışmalarının 1. etabı tamamlandı!

İskenderun Belediyesi'nin, muhtarların daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı.

İskenderun Muhtar Evi projesinin 1. etabı tamamlandı!

İskenderun Belediyesi ilçe genelinde muhtarların daha iyi şartlarda mahalle sakinlerine hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı.

Ünye'de 18 mahalleye muhtar evi yapılacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin Saraçlı Mahallesi’nde Muhtar Evi’nin yapılacağını söyledi. Ahmet Çamyar, “Muhtar Evlerimiz 2 katlı tarihi Ünye Evleri görünümünde olacak" dedi.

İskenderun TOKİ Evleri'ne 3 bin başvuru geldi!

İskenderun TOKİ Evleri için müracaatlar yoğun bir şekilde sürüyor. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde alınan başvurulara İskenderun halkının yoğun talebi olduğu ve şu ana kadar 3 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.

İskendurun'da TOKİ evleri için ilk başvurular yapıldı!

Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in uzun soluklu çalışmasının meyvesi alındı. TOKİ, İskenderun'da dar gelirli vatandaşlar için toplu konut yapacak. TOKİ evleri için ilk başvurular yapıldı.

İskenderun Muhtar Evleri Haberi

İskenderun Muhtar Evleri


İskenderun Belediyesi ilçe genelinde muhtarların daha iyi şartlarda mahalle sakinlerine hizmet verebilmesi amacıyla başlattığı muhtar evi çalışmasının birinci etabını tamamladı. Yaptığı sosyal hizmetlerle dikkatleri çeken İskenderun Belediyesi, 2015 yılında yapımına başlanan 16 adet muhtar evini muhtarlara teslim etti.30 metrekare alan üzerine inşa edilen muhtar evleri, modern görünümü ve kullanım özelliğiyle İskenderun halkına hizmet vermeye başladı. Mahalle sakinlerinin ulaşımının kolay olduğu merkezi yerlerde inşa edilen muhtar evlerinde muhtar odası, bekleme odası, mutfak, lavabo bulunuyor. Bahçe düzenlemesi de belediye ekipleri tarafından yapılan muhtar evlerinin bayrak direkleri ve tabelalarının montajını da belediye karşılıyor. Yeni modernize edilen muhtar evlerinden vatandaşların da, muhtarlarında memnun olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “bundan böyle vatandaşlarımız muhtarlıkla olan işlerini yaptırmak üzere muhtarını aramak zorunda kalmayacak. İskenderun’lulara...