28 / 07 / 2024

İskenderun Orhantepe semt pazarı

İskenderun Orhantepe semt pazarı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepeye çok amaçlı semt pazarının yapılmakta olduğunu belirtti.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

İskenderun Balık Semt Pazarı açıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamadaİskenderun belediyesi balık semt pazarının İskenderun halkının hizmetine girdiğini belirtti.

İskenderun Orhantepe'ye çok amaçlı pazar yapılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepeye çok amaçlı semt pazarının yapılmakta olduğunu belirtti.

İskdenderun Sakarya'ya modern semt pazarı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sakarya mahallesine modern bir semt pazarı yapılacağını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Sakarya Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarını yerinde inceledi

Buca Yenigün Semt Evi'nin inşaatı başladı!

BUCA Belediyesi, Semt Evlerine bir yenisi daha eklemek için harekete geçti. Çamlıkule ve Evka -1 Semt Evleri'nden sonra Yenigün Mahallesi'nde kurulacak Yenigün Semt Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tarsus Turkuaz Semt Pazarı açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan ve bölgeye hitap eden olan Turkuaz Semt Pazarı'nın kapalı pazar olarak hizmet verdiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölge halkının isteği doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

Antalya Muratpaşa'daki semt pazarının temeli atıldı!

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nde yapılacak ve içinde kreş bulunan kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.. Sedir Kapalı Semt Pazarı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek.

Yüreğir Kışla mahallesi DSİ TOKİ'ye semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan semt pazarının özellikle konutlarda ikamet eden memurlar için çok büyük bir kolaylık olacağını söyledi. Kışla Mahallesi DSİ TOKİ Konutları'na yapmayı planladığı semt pazarı çalışmaları hızlandı.

Karapürçek Semt Hizmet Binası hizmete açıldı!

Altındağ Belediyesi tarafından kısa süre önce hizmete açılan Karapürçek Semt Hizmet Binası, çevre mahallelerde oturan Altındağlılara kolaylık getirdi. Yeni hizmet binası, zabıta karakolu, temizlik noktası ve vergi salonu olarak işlev görüyor.

Bursa DOSAB Semt Polikliniği hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Semt Polikliniğinin açılışını yaptı. Müezzinoğlu, ülkenin her tarafında Aile Sağlığı Merkezi açtıklarını hatırlattı.

Kepez'de 4 mahalleye semt pazarı yapılacak!

KEPEZ Belediyesi, semt pazarlarını sokaklardan çıkararak sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Düdenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı.

Kocaeli Kullar Semt Meydanı için inşaat başlıyor!

Başiskele Belediyesi Kullar Mehmetağa Mahallesi Meydanı için çalışmalara başladı. Kentsel Dönüşüm kapsamında Semt Meydanı olarak planlanan ve kamulaştırma sonrasında bina yıkımlarının tamamlandığı alanda temel için hafriyat çalışmaları başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye Organik Ürün Semt Pazarı'nın temeli atıldı!

Eyyübiye Belediyesi'nin girişimleri sonucu hayata geçirilecek olan Organik Ürün Semt Pazarı'nın ilk adımı atıldı. Mehmet Ekinci'nin işçi bareti taktığı ve maske ile kaynak yaptığı temel atma töreninde renkli görüntüler yaşandı.

İskenderun Orhantepe semt pazarı Haberi

İskenderun Orhantepe semt pazarı


İskenderun Belediye   Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepeye çok amaçlı semt pazarının yapılmakta olduğunu belirtti. Başkan Seyfi Dingil, çok amaçlı semt pazarının yapım işlerinin hızla devam ettiğini belirterek,” vatandaşlarımızın kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla yapımı devam eden kapalı semt pazarı çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bölgede ikamet eden vatandaşlar sadece bu alanı haftada bir gün Pazar alışverişinde kullanmayacak. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek” dedi.


KISA BİR SÜREDE TAMAMLANACAK


İskenderun halkına hizmet için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Pazar yerlerimiz artık daha modern daha güzel olacak. Vatandaşlarımız burada sosyal ve kültürel aktivitelerini de yapabilecek. Dört farklı bölgeye daha çok amaçlı semt pazarı yapıyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde...