28 / 04 / 2024

İskenderun Portcity projesi

İskenderun Portcity projesi

İSKENDERUN AHM Portcity, konforu ve kalitesiyle konuklarına mükemmel ötesi bir hayat sunmakla kalmıyor. Toplam 480 ultra lüks konutun bulunduğu dev proje kapsamında bir de 5 yıldızlı otel bulunuyor...

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay İskenderun Düğünyurdu projesi için başvurular başladı.

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!​​​​​​​

TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? Hatay İskenderun 2. Etap TOKİ 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Hatay İskenderun 2. Etap projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

14 soruda TOKİ İskenderun Düğünyurdu Mahallesi projesi!

Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 1.053 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 895 konut satışa çıkarılıyor. 

Hassa-Dörtyol Tünel Projesi geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gaziantep ile İskenderun Limanına daha kısa mesafeden ulaşımını sağlayacak Hassa- Dörtyol Tünel Projesi'ni yatırım programına aldı.

İskenderun Feyezan Kanalı projesi son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil "Feyezan Kanalı projesi kent için çok önemli bir projesi” dedi.

Malatya'da hızlı tren projesi hayata geçirilecek!

Bülent Tüfenkci, Malatya'yı İskenderun ve Mersin limanlarına bağlayacak hızlı tren projesi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile ön görüşme yaptıklarını ifade ederek, en kısa sürede projenin ihalesine çıkılacağını söyledi.

Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi'nin inşaatında sona gelindi!

HBB bu bağlamda, İskenderun’da nüfusun büyümesi ve mevcut yolların ilçedeki motorlu araç trafiğini kaldırmaması sebepleriyle kentin çehresini değiştiren dev vizyon projesi Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı inşa çalışmalarında sona yaklaştı.

İskenderun'daki ferforje projesi vatandaşın takdirini aldı!

İskenderun Belediyesi'nin esnaflara yönelik başlattığı ferforje projesi, esnafın yanı sıra vatandaşların da takdirini topladı.

İskenderun-Arsuz Köprülü Kavşak Projesi yüzde 53 tamamlandı!

BŞB'nin yaptırdığı İskenderun-Arsuz Köprülü Kavşağı'nda inşaatın yarısı tamamlandı Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin en yüksek maliyetli projesi olan, İskenderun ile Arsuz yolu kavşağındaki “Köprülü Kavşak Projesi” inşaatında % 53'e ulaşıldı.

Feyezan Kanalı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma töreni gerçekleşti!

Hatay Valisi Ercan Topaca 21 Ekim 2015 Çarşamba günü saat 15.00'te, İskenderun'da DSİ 6. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan "İskenderun Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi'nin temel atma törenine katıldı.

Feyezan Kanalı Islahı Projesi'nin temeli atıldı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Hatay’ın İskenderun ilçesinde Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi temel atma törenine katıldı.

İskenderun Portcity projesi Haberi

İskenderun Portcity projesi

İSKENDERUN AHM Portcity, konforu ve kalitesiyle konuklarına mükemmel ötesi bir hayat sunmakla kalmıyor. 

Toplam 480 ultra lüks konutun bulunduğu dev proje kapsamında bir de 5 yıldızlı otel bulunuyor. İnşaat sektörünün duayen isimleri Ali Tekten, Hasan Yıldırım ve Mahir Taner'in ortaklığıyla gerçekleşen ve yapımı hızla ilerleyen AHM Portcity'nin bünyesinde yer alan otel, işletmeye açıldığında bölge turizminin öncüsü olacak. 


KRAL DAİRESİ DE VAR 



Turizm yatırımlarına ihtiyacı olan İskenderun'da sektöre büyük hareketlilik getirmesi beklenen otel, zemin kat üzerine 13 kattan oluşuyor. 


Otel'de 1 kral dairesi, 16 süet oda olmak üzere toplam 152 oda bulunuyor. Toplam 25 bin metrekareyi aşkın inşaat alanından oluşan otelin zemin katında lobi, restoran, pastane, havuz, fitness, VIP mağazalar, havuz başı biner kişilik iki düğün salonu hizmet verecek. 


PRESTİJLİ MEKANLAR 


Otelin bodrum katlarında ise düğün...