06 / 05 / 2024

İSKİ Çatalca otel itiraz  dersin

İSKİ Çatalca otel itiraz  dersin

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Sk Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Otel Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de 20 bin TL sermaye bedeli  ile Samet Karbuz tarafından kuruldu.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak dokuzuncu otelini Üsküp'te açıyor!

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

Üsküdar'daki Harem Otel 56 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu,İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selimiye Mahallesi, 1335 ada 92-123 parselde yer alan Harem Otel'i 56 milyon TL'ye satıyor...

Altunizade Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunizade Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Derya Odabaş tarafından kuruldu.

Üsküdar'da 56 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 56 milyon 35 bin 252,46 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 24 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Üsküdar'da meyve ağaçlarının olduğu araziye otel mi yapılacak?

Üsküdar'da meyve ağaçlarının bulunduğu 18 dönüm araziye otel inşaatı için ağaç katliamı yapıldı. İstanbul Altunizade'de Oymacı Sokak'taki 18 dönümlük arazi için açılan davada Bölge İdare Mahkemeleri vatandaşların lehine karar verdi.

Vakıflar Altunizade arazisi otel alanı imar planı yeniden askıda!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından otel alanı olarak ihaleye çıkardığı 17 bin 920 metrekarelik Abdullahağa Vakfı Üsküdar Altunizade arazisinin imar planı bugün 2. kez askıya çıktı.

Üsküdar Abdullah Ağa Vakfı otel yapım ihalesi 13 Nisan'da!

Mülkiyeti Abdullahağa Vakfına ait olan, İstanbul Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi'nde bulunan taşınmaz, İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından otel yapılmak üzere inşaat yapım karşılığı 13 Nisan'da ihale ediliyor.

Çatalca Belediyesi yol yapım çalışmalarına hız verdi!

Çatalca Belediyesi, havaların yağışsız geçmesi ile birlikte yol yapım çalışmalarına hız verdi. İlçe genelinde İSKİ ve BEDAŞ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında hasar gören asfalt, yol ve kaldırımlardaki çalışmalarına hız verildi.

İSKİ Çatalca otel itiraz  dersin Haberi

İSKİ Çatalca otel itiraz  dersin

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi'nde özel şahıs mülkiyetindeki 56 bin 302 metrekarelik boş olan parselin imar planları geçen yıl Şubat ayında İBB Meclisi kararıyla değiştirildi.

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Büyükçekmece Baraj Gölü Havza Koruma Planı'nda turizm tesisleri için belirlenmiş olan 0.25'lik yapılaşma miktyarının aşıldığı, otele 0.50 yapılaşma hakkı verildiği vurgulandı. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oylarıyla reddedildi.

Araziye dinlenme ve park alanı, ilköğretim okulu, özel sağlık tesis alanı, turizm tesisi alanı ve yol fonksiyonları verildi. Plan değişikliğinde otel için ayrılan kısımda emsal (inşaat hakkı) 0.50, yükseklik 6 kat olarak belirlendi.

Özel hastane için ayrılan kısmın emsal oranı 0.40, yükseklik sınırı 5 kat olarak belirlendi. “Büyükçekmece Gölü Havzası Uzun Mesafe Koruma Alanı” sınırları içerisinde kalan parsele ile...