03 / 05 / 2024

iski düzce projeleri

iski düzce projeleri

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Valilik makamında Düzce İli Koruma Havzası projesi toplantısı yapıldı. Toplantıda İSKİ tarafından Düzce ilinde yapılması düşünülen ‘Arıtma Tesisleri’ için yer tespiti konusu da ele alındı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yer alan Düzce Camikebir Konutları'nda kura tarihi belirlendi. İşte, TOKİ Düzce Camikebir Konutları kura tarihi...

Düzce Camikebir TOKİ kura!

Düzce'nin kentsel dönüşüm projeleri kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Camikebir Konutları'nda kura çekimi için geri sayım başladı.

Düzce Belediyesi nikah salonu inşaatında son durum!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ‘Nikah Salonu’ ve Küçüksu Park düzenlemesine ilişkin inşaat çalışmaları hızlandırıldı. Küçüksu Park alanı içinde yapımı devam eden nikah salonunun kaba inşaatı tamamlandı.

Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu değişecek!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir Mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce’nin şehir vizyonu dönüşümle gelişiyor!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan ve iki alanda uygulanan ‘Kentsel Dönüşüm’le Düzce’nin şehir vizyonu gelişiyor. Camikebir mahallesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesi tamamlanma aşamasına geldi.

Düzce Küçüksu Park projesinde nikah salonu inşaatı başladı!

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında bulunan Küçüksu Park alanı projesi çevre düzenlemeleri ile başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak park içinde yer alan nikah salonu için inşaat başlatıldı.

İSKİ Düzce'deki arıtma tesisleri için yer tespiti yapıyor!

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Valilik makamında Düzce İli Koruma Havzası projesi toplantısı yapıldı. Toplantıda İSKİ tarafından Düzce ilinde yapılması düşünülen ‘Arıtma Tesisleri’ için yer tespiti konusu da ele alındı.

Düzce Teknopark Girişimci Merkezi hayata geçirildi!

Girişim Fabrikası, çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 6 Mayıs 2014 tarihinde Düzce Üniversitesi ile bir protokole imza attı ve Düzce Teknopark Girişimci Merkezi’ni hayata geçirdi.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Mehmet Keleş: Düzce'ye yeni bir çehre kazandıracağız!

Düzce'yi 30 Mart seçimlerinin ardından hummalı bir çalışma aldı. Ara sokaklarda dahi baş gösteren bu titiz çalışma gün geçtikçe büyüyor, Düzceliler her geçen gün farklı bir çalışmaya seyirci oluyor. Peki ya Düzce'yi hangi yenilikler bekliyor?

iski düzce projeleri Haberi

iski düzce projeleri


Düzce’nin Melensuyu Koruma  Havzası içine alınmasının ardından, Koruma Eylem Planı için zirve toplantısı Düzce Valilik Makamında yapıldı. Toplantıda İSKİ tarafından Düzce ilinde yapılması düşünülen ‘Arıtma Tesisleri’ için yer tespiti konusu da ele alındı. Tesislerin 2017 tarihine kadar hizmeti açılması planlandı.


Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Valilik makamında Düzce İli Koruma Havzası projesi toplantısı yapıldı. Toplantıya İSKİ Genel Müdürü Atilla Altay, Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Düzce İli Belediye Başkanları ve projeye dahil olan Bakanlıkların il müdürleri ile şube başkanları katıldı. Düzce Melensuyu Havzası Koruma Eylem Planı için yapılan toplantıda projenin gelişim süreci değerlendirildi. Bu arada uzun süredir gündemde olan havza içi arıtma tesislerine ilişkin önemli kararlar alındı. Buna göre, havza sınırları içinde ‘Ana...