25 / 05 / 2024

iski kdv ödemesi

iski kdv ödemesi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bakım ücreti üzerinden 5 yıl süreyle eksik yazılan KDV'yi faturalara yansıtacağını ve abonelerden tahsil edileceğini duyurdu.

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı!

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı. Ofis ve dükkanlarda yüzde 20 KDV avantajı ile sıfır faiz, 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

İSKİ'den 5 yıllık KDV birikimi! Faturalara yansıtılacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bakım ücreti üzerinden 5 yıl süreyle eksik yazılan KDV'yi faturalara yansıtacağını ve abonelerden tahsil edileceğini duyurdu.

Tapu satış bedeli KDV dahil midir?

Gayrimenkul alım satım işlemleri için, tapu dairesinde satış bedeli üzerinden belli oranlarda tapu harcı ödemesi yapılıyor. Peki, tapu satış bedeli KDV dahil midir? Harç KDV hariç bedel üzerinden mi hesaplanır?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 907 adet konut teslimleri bugün başlayacak!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 907 adet konut teslimleri bugün başlayacak ve 29 Nisan'a kadar devam edecek. Projede KDV ödemesi T.C. Ziraat Bankası İpekyolu Şanlıurfa Şubesi’nde yapılacak.

İnşaat sektöründe stopaj ödemesi kaldırılmalı!

ASKON, 64. Hükümet'e iş dünyası adına önerilerde bulundu.KDV'de ciddi anlamda kargaşa ve farklı uygulamalar bulunduğunu iddia eden Koca, "İnşaat sektöründe stopaj ödemesi uygulamasının kaldırılması gerekmektedir dedi.

İşyeri tesliminde KDV oranı nedir?

Taşınmaz malların teslim sürecinde de belli oranlarda KDV ödemesi yapılıyor. KDV oranları taşınmazın türüne göre değişiklik gösteriyor. Peki, işyeri tesliminde KDV oranı nedir?

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 110 konut teslimi 24 Aralık'ta!

TOKİ Bolu Mudurnu Taşkesti 110 konut teslimi 24 Aralık'ta gerçekleşecek. Projede KDV ödemesi T.C. Ziraat Bankası Taşkesti Şubesi'ne yapılıyor. Projede teslim işlemleri 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Trendist Ataşehir projesinde yüzde 5 peşinat, yüzde 1 KDV'ye!

Trendist Ataşehir projesinde yer alan daire seçeneklerinin ödemelerinde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede fiyatlar 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nidapark Besiktas'ta yüzde 1 KDV'yle! Son gün 31 Ocak!

Nidapark Besiktas'ta yüzde 1 KDV'yle konut sahibi olunuyor. Projede yer alan daireler için yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Son gün ise 31 Ocak olarak belirlendi

Nef Kağıthane 08 Evleri! Yüzde 1 KDV ile yüzde 3 peşinat!

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Nef Kağıthane 08 Evleri projesinde yüzde 3 peşinat ödemesi yapılıyor. Nef Kağıthane 08 Evleri projesinde fiyatlar 190 bin liradan başlıyor...

Soyak Yapı Siesta Oxygen satış ofisi! Yüzde 1 KDV, yüzde 1 peşinat!

Soyak Yapı Siesta Oxygen satış ofisi ile 444 0 795 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Soyak Siesta Oxygen'de yüzde 1 KDV ile yüzde 1 peşinat ödemesi yapılıyor...

Dumankaya Miks nerde? Detaylı ödeme planı! Yüzde 1 KDV!

Dumankaya Miks Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunan projede ilk yıl peşinat ve taksit ödemesi yapılmıyor

iski kdv ödemesi Haberi

iski kdv ödemesi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından (İSKİ) yapılan yazılı açıklamada, Sayıştay Başkanlığı Denetim Raporu ve İstanbul Vergi Denetim Başkanlığının inceleme raporunun sonucunda, 2016-2017-2018-2019-2020 yıllarında tahsil edilen 'bakım bedeli' üzerinden alınan KDV’nin tahakkukunun eksik yapıldığı ortaya çıktı.

'Tahsil edilen bedeller Hazine ve Maliye Bakanlığı’na aktarılacak'

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere gör; yine aynı raporlarda, 2019-2020-2021 yıllarında İstanbullulara 'insani su hakkı' kapsamında ücretsiz olarak verilen suya da, emsal bedel üzerinden KDV hesaplanarak beyan verilmesi gerektiği ifade edilen açıklamada, "Bu sebeplerle bahse konu KDV’lerin fark tutarı abonelerin faturasına geçmiş dönem borcu olarak yansıtılacak ve tahsil edilen bu bedeller Hazine ve Maliye Bakanlığı’na aktarılacaktır" ifadesine yer verildi.

İSKİ’den son dakika açıklaması: Suya zam değil indirim geldi!

İSKİ'nin gündemi zam! 7 Eylül'de kurul toplanıyor!

Bitcoin ölüm kavşağına...