05 / 08 / 2024

iskiye taksit yapılabiliyor mu

iskiye taksit yapılabiliyor mu

İSKİ'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, abonelerin müracaat etmesi halinde 30 Nisan 2014 öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak. Borç 36 ayda 18 taksite kadar ödenebilecek.

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Kredi kartı kullananlar dikkat! BBDK yasakladı: O harcamalara taksit yapılamayacak

Son dakika haberine göre; Artık kredi kartıyla havayolu, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurtdışı harcamalara taksit yapılamayacak.

MTV ilk taksit ödemesi ne zaman yapılacak? MTV'de hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Araç sahiplerinin her sene ödeme kalemlerinden biri olan Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ödemesinin ilk taksitinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Peki, MTV ilk taksit ödemesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

2022 beyaz eşyaya kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit yapılıyor?

Beyaz eşyada kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit olur? soruları beyaz eşyasını yenileceklerin ve yeni evleneceklerin en çok sorduğu sorulardan bazılarıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Doğalgaz faturası fazla gelenlere müjde! 3 taksit yapılıyor!

Doğalgaz faturları için son dakika müjdesi geldi. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada faturasını henüz ödememiş vatandaşların kampanyadan faydalanacağı ve faturalar için 3 taksit imkanı sunulacağı belirtildi...

Doğalgaz faturanız 150 TL üzerinde geliyorsa dikkat! 3 taksit yapılacak!

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Bankkart ile İGDAŞ'tan yapılacak tek çekim fatura ödemelerine 3 taksit yapılacağını açıkladı.

İhtiyaç kredisi için en düşük faiz ve taksit hangi bankada?

Banka müşterilerine banka şubelerinden doğrudan başvuruda bulunmasının yanı sıra mobil bankacılık işlemleri ve internet bankacılığı üzerinde de başvuru yapılabiliyor. İhtiyaç kredisi için en düşük faiz ve taksit hangi bankada? İşte tüm merak edilenler...

Vergi yapılandırmasında 4. taksit dönemi başladı!

6736 Yapılandırma dahilinde 3. taksit ödeme dönemi başladı. Ödemeler internet üzerinden de yapılabiliyor..

Ispartakule Banu Evleri 2'de 36 ay vadeyle!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Ispartakule Banu Evleri 2'de teslimlerin Ağustos 2018’de yapılması planlanıyor. Projede firma bünyesinde 36 ay taksit yapılabiliyor...

Emlak vergisinin tamamı 2. taksit döneminde ödenir mi?

Emlak vergisi için ödemeler iki taksitte yapılabiliyor. İsteyenler vergi borcunun tamamını ilk taksit döneminde kapatabiliyor. Peki, emlak vergisinin tamamı 2. taksit döneminde ödenir mi?

Emlak vergisi ilk taksit son ödeme tarihi 2016!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisi için ödemeler senede iki eşit taksit halinde yapılabiliyor. Peki, emlak vergisi ilk taksit son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Konya Zermeram Evleri ödeme planı!

Konya Zermeram Evleri ödeme planı kapsamında vade farksız taksit yapılabiliyor. 3 etap halinde inşa edilen projede dairelerin alanları 120 metrekare ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.

Yeni İstanbul Evleri ödeme planı!

Yeni İstanbul Evleri ödeme planı kapsamında vade farksız 40 ay taksit yapılabiliyor. Benna Grup İnşaat imzası taşıyan projede 3+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri sunuluyor.

iskiye taksit yapılabiliyor mu Haberi

iskiye taksit yapılabiliyor mu

"Torba Yasa" olarak da bilinen 6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların YenidenYapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında İSKİ'ye borcu olan aboneler, borçlarını yeniden yapılandırabilecek.


İSKİ'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, abonelerin müracaat etmesi halinde 30 Nisan 2014 öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak. Borç 36 ayda 18 taksite kadar ödenebilecek. Yapılandırmaya müracaat edilmesi ve taksitlerin düzenli ödenmesi halinde herhangi bir haciz işlemi...