05 / 08 / 2024

iskiye taksit yapılıyor mu

iskiye taksit yapılıyor mu

İSKİ'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, abonelerin müracaat etmesi halinde 30 Nisan 2014 öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak. Borç 36 ayda 18 taksite kadar ödenebilecek.

Vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

Öğrencilerin heyecanla beklediği vergisiz bilgisayar, telefon ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Vergisiz vergisiz telefon kredi ile alınabiliyor mu, taksit yapılıyor mu? Telefon satışı başladı mı? 

2022 beyaz eşyaya kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit yapılıyor?

Beyaz eşyada kaç taksit yapılır? Beyaz eşyada en fazla kaç taksit olur? soruları beyaz eşyasını yenileceklerin ve yeni evleneceklerin en çok sorduğu sorulardan bazılarıdır. İşte bu soruların yanıtları!

TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Samsun Kavak Konutları 3+1 olarak dizayn edildi. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 120 ay taksit uygulanıyor. Peki TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.

Kepez'de imarlı bölgelerin revize planlamaları yapılıyor!

Antalya’da 2B sorunun çözülmesinin ardından imarlı bölgelerde revize planlamalar yapılıyor. Vatandaşların yıllardır beklediği imar özlemine yeni yapılan planlarla son veriliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

Düzce'ye saat kulesi yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Celalettin Özdal Parkı’nda başlatılan çalışmalar devam ederken Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan kavşağa ise yeni bir saat kulesi yapılıyor.

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı’na onarım yapılıyor!

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı’na bakım ve onarım yapılıyor.Valilik yetkilileri, yeni binaya taşınana kadar mevcut binanın bakım ve onarımın yapılarak hizmet vermeye devam edileceği belirtildi.

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

iskiye taksit yapılıyor mu Haberi

iskiye taksit yapılıyor mu

"Torba Yasa" olarak da bilinen 6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların YenidenYapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında İSKİ'ye borcu olan aboneler, borçlarını yeniden yapılandırabilecek.


İSKİ'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, abonelerin müracaat etmesi halinde 30 Nisan 2014 öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak. Borç 36 ayda 18 taksite kadar ödenebilecek. Yapılandırmaya müracaat edilmesi ve taksitlerin düzenli ödenmesi halinde herhangi bir haciz işlemi...