05 / 05 / 2024

İşkur Hizmet Noktası

İşkur Hizmet Noktası

İSKİF (İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı) başlıyor. Bu sene 4.sü düzenlenecek olan Fuara Başakşehir Belediyesi de Başakşehir Belediyesi İşkur Hizmet Noktası olarak 10 Nolu Salonda yer alacak.

İŞKUR'da yeni dönem başladı! Resmi açıklama yapıldı: Bugün itibariyle yeni hizmetler sunulmaya başlandı

İŞKUR'un iş ve meslek danışmanları, "yetenek kapısı" platformu aracılığıyla gençlere kariyer rehberliği sağlayacaklar. Bu hizmet, genç bireylerin kendi potansiyellerini keşfetmelerine, mesleki becerilerini anlamalarına ve farklı meslekler hakkında bilgilendirilmelerine yardımcı olacak.

Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! İŞKUR üzerinden KPSS’siz personel alacak! Başvurular başladı...

İş arayan ve iş verenlerin ortak noktası olan İŞKUR'da pek çok iş ilanı yer alıyor. Söz konusu ilanlara bir yenisini Et ve Süt Kurumu ekledi. ESK, KPSS şartsız personel alımı yapacak.

Şekerden ayçiçek yağına! İndirim gelince kapış kapış alındı

Türkiye genelinde 1400'e yakın hizmet noktasında indirimli fiyat uygulamasına başlayan Tarım Kredi marketlerde hareketlilik var. Şekerden ayçiçek yağına kadar birçok üründe indirim var...

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Workindocom hizmet çeşitliliğini artırdı!

Firmalardan personele inşaat sektörünün buluşma noktası olan Workindocom, istikrarlı büyümesini sürdürerek hizmet çeşitliliğini artırdı.

Emlak Katılım’dan İstanbul’a üç yeni hizmet noktası!

İstanbul’da toplamda sekiz şubeye ulaşan Emlak Katılım, Türkiye genelinde şube sayısını 20’ye yükseltti.

Kütahya İŞKUR yeni hizmet binasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Sivas Kepçeli İŞKUR binasının temeli Nisan'da atılacak!

Sivas Kepçeli'de Ziraat Bankası arkasındaki Azerbaycan pazarı alanına yapılması planlanan İŞKUR hizmet binasının ihalesi Nisan ayında gerçekleşecek.

İskenderun yatırımları gündemde!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek,” Şu anda kentin dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Yol kaldırım asfalt çalışmalarımız sürüyor." dedi.

Ordu Fatsa'da yeni İşkur binası yapılacak!

Ordu’nun en büyük ilçeleri sıralamasında ilk üçte yer alan Fatsa’ya yeni bir devlet yatırımı daha kazandırılıyor. İlçenin uzun süredir önemli ihtiyaçları arasında olan İŞKUR hizmet binası için önemli gelişmeler yaşanıyor.

Sakarya İŞKUR İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı yatırım programı çerçevesinde 6.141.000,00 TL bedelle, Eksan Yapı İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. firmasına ihale edilip yer teslimi yapılarak yapımına başlanan yeni hizmet binasında hizmet birimleri, kütüphane, toplantı salonu ve yemekhane yer alacak.

İşkur Hizmet Noktası Haberi

İşkur Hizmet Noktası

İşverenlerle iş arayanları bir araya getiren İSKİF (İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı) başlıyor.

Bu sene 4.sü düzenlenecek olan Fuara Başakşehir Belediyesi de Başakşehir Belediyesi İşkur Hizmet Noktası olarak 10 Nolu Salonda yer alacak. 6, 7, 8 Kasım tarihleri arasında İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda eğitim, seminer, konferans, panel, söyleşiler de yer alacak.


İŞ’te Doğru Adres

İstanbul Valiliği, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Sanayi Odası,  İstanbul Ticaret Odası işbirliği ile düzenlenen Fuar, İstanbul  Dünya Ticaret Merkezi’nde 9 ve 10 Numaralı Fuar Salonunda gerçekleştirilecek.

“İŞ’TE DOĞRU ADRES’’ sloganıyla bu sene 4.cü düzenlenen İSKİF 2014’e tüm sektörlerden seçkin firmalar katılacak. Fuar süresince alanlarında uzman kişilerce “Yeni Dünyada, Yeni İş Trendleri”,...