22 / 05 / 2024

ıslak zemin koleksiyon

ıslak zemin koleksiyon

ACO’nun ıslak zeminler için özel olarak geliştirdiği ACO Easy Flow yer süzgeçleri uygulama alanlarında kesin çözümler sunarken, tasarımlarıyla da fark yaratıyor...

Lassa’dan kış lastiğinizi şimdiden alın, zamlardan etkilenmeyin! İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Lassa, yeni kış lastiği Snoways 4’ü satışa sundu. Üstün ıslak zemin performansı, kopma ve yırtılmalara karşı güçlendirilmiş direnç ve artırılmış konfor gibi özelliklerle ön plana çıkan Snoways’in 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Tuzla Belediyesi'nden 2 cami ve 3 cemevi!

Tuzla Belediyesi, 2016 yılında 2 Cami ve 3 Cemevi’nin yapımını sürdürdü. 8 camide bakım ve onarım yapan Tuzla Belediyesi, ibadethanelerin çevre düzenlemeleri, halı ve ıslak zemin temizliklerini düzenli olarak sürdürdü.

Yücel Çelikbilek: Spor alanları artırılacak!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek. ''Amatör Spor Kulüpleri’ne, ıslak zemin ve soyunma odaları gibi yerlerinin onarılması ve yenilenmeleri için nakdi yardımlarda bulunuyoruz.'' dedi.

Beaulieu, Ağaoğlu için 300 bin metrekare zemin kapladı!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, “Zemin kaplamada Avrupa lideriyiz, 2013’te girdiğimiz Türkiye pazarında hızımızı kesmeden devam ediyoruz” dedi. Ağaoğlu, Beaulieu’yu Türkiye’de üretime çağırdı.

Çayırova’da Deprem Zemin Etüdü çalışması yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Müdürlüğü Çayırova’da zemin çalışması yapacak. Bu kapsamda Çayırova genelinde zemin etüdü yapılan alanların raporu çıkarılacak.

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hakan Kızıltuğ Şube Müdürlüğü'nde 470 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Selim İnan: Gevşek zemin ve çok katlı bina öldürür!

Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim İnan, geçtiğimiz pazar günü yaşanan 3.6'lık depremin, küçük olmasına rağmen şiddetli hissedilmesinin nedenini "zemin ve bina kalitesinin zayıflığı' olarak açıklad

Fantasia Seramik tasarımın eşsiz sıcaklığını mekanlara taşıyacak!

Fantasia Seramik tarafından ithal edilen, Tubes marka iç mekan ve ıslak zemin ısıtma üniteleri, fonksiyonelliği heykelsi bir estetikle bir araya getiriyor. Fantasia Seramik asarımın eşsiz sıcaklığını mekanlara taşıyacak.

Fantasia Seramik'ten ısınmanın dekoratif hali!

Fantasia Seramik Tubes marka iç mekan ve ıslak zemin ısıtma üniteleri, fonksiyonelliği heykelsi bir estetikle bir araya getiriyor. Basics, Extras ve Elements radyatör koleksiyonları, kış aylarında tasarımın eşsiz sıcaklığını mekanlara taşıyacak…

2D Yapı Zemin Mühendislik İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

2D Yapı Zemin Mühendislik İnşaat Proje Müşavirlik Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Oral Doğu Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

3. Havalimanının zemin etüdüne başlandı!

İstanbul’a yapılacak 3. havalimanında süreç başladı. Ebru Özdemir konsorsiyum olarak ihalesini aldıkları 3. havalimanında zemin etüdüne başladıklarını, söz verdikleri gibi ilk fazı 29 Ekim 2017 tarihinde açacaklarını söyledi.

Ana Zemin Yapı Hizmet Limited Şirketi kuruldu!

Ana Zemin Yapı Hizmet Limited Şirketi, Oğuz Açan, Fatih Aydemir, Durmuş Durna, Fatih Sekban, Ahmet Özkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu.

Zemin kattaki su basmalarında kime müracat edilmeli?

Posta Gazetesi'nden Tamer Heper, zemin katta daire satın alan kişilerin sorunlarına değinerek zemin katta oluşan su basmaları sonucunda ne yapılmalı, kime müracat edilmeli sorularını yanıtlıyor.

ıslak zemin koleksiyon Haberi

ıslak zemin koleksiyon

ACO’nun ıslak zeminler için özel olarak geliştirdiği ACO Easy Flow yer süzgeçleri, apartman dairelerinden villalara, yurtlardan, otellere kadar birçok alanda güvenle kullanılırken tasarımlarıyla da fark yaratıyor. Paslanmaz çelik ızgaralı ve plastik gövdeli yapısıyla dikkat çeken Easy Flow yer süzgeçleri, sağladığı hijyen sayesinde son kullanıcılar tarafından da tercih ediliyor. Easy Flow yer süzgeçleri sadece zarafetiyle değil, tasarım ve işleviyle mekanlarda hareket özgürlüğü sağlıyor. Ayrıca paslanmaz çelikten olan ve kolay çıkartılabilen koku tutucu kilidi, rahat temizlik imkanı sağlıyor ve olası koku rahatsızlığını önlüyor. Lazerle kesilmiş ve kimyasal işlemlerden geçirilmiş ürünleri için ACO, kullanıcıya yüksek güvenlik garantisi veriyor.

Banyolara farklı bir boyut kazandıran ACO, yüksek hidrolik kapasiteli şık ürünlerini uygun fiyatlarla beğeniye sunuyor.  ACO sayesinde banyolar artık daha hijyenik, daha konforlu ve daha...