19 / 05 / 2024

İslamköy

İslamköy

Konuya ilişkin açıklamada 5 mahalleye ait sokaklarda 11,5 kilometre genişletme, reglaj ve kumlama yapılarak, aynı zamanda 19 noktaya çeşitli ebatlarda 145 adet büz döşenerek, yol çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Demirel'in Anıt Mezarı için imar değişikliği yapıldı!

Isparta İl Meclisi 9. Cumhurbaşkanımız Merhum Süleyman Demirel'in İslamköy Çalcatepe'teki mezarının anıt mezara dönüştürülmesi için imar tadilatı yapılması kararı aldı. Güvenlik için de ekip oluşturuldu.

ÖİB Isparta Atabey arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Isparta Atabey İlçesi, İslamköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satış yöntemiyle özelleştiriyor. İhale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Süleyman Demirel'in anıt mezarının yapımı devam ediyor!

Süleyman Demirel için doğduğu topraklar İslamköy’de yapılan anıt mezarın inşası devam ediyor. İnşaat yüksek mühendisi Şevket Demirel tarafından yapılan, Anıtkabir’den sonra kurulduğu alan bakımından Türkiye’nin ikinci en büyük anıt mezarı..

Yükseliş Mimarlık Fakültesi'nin kurucu Hacı Ali Demirel toprağa verildi!

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel (87), memleketi Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy Mahallesi'nde defnedildi.

Süleyman Demirel için İslamköy'de anıt mezar inşa edilecek!

1965- 1993 yılları arasında 7 farklı hükümette toplam 10 yıl 5 ay Başbakanlık, 1993-2000 yıllarında ise 7 yıl süreyle Cumhurbaşkanlığı yaparak Türk siyasi tarihine damga vuran Süleyman Demirel için İslamköy'de anıt mezar inşa ettiriliyor...

Demirel Müzesi Ekim'de açılacak!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, doğduğu yer olan Isparta'nın İslamköy Beldesi'nde oluşturulan ve Türkiye'nin siyasi tarihine ışık tutan ''Demokrasi ve Kalkınma Müzesi''nin ekim ayı sonunda açılması için çalışmalar hızlandırıldı

KİPTAŞ Karanfilköy'ün kentsel dönüşümüne el attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ'ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Karanfilköy'de kentsel dönüşüm uygulaması için görüşmeleri başlattıklarını söyledi.

Ulaşıma büyüt yatırım yapılacak

Türkiye'de gelecek yıldan itibaren 5 yıl boyunca, yılda ortalama 500 kilometre bölünmüş yol inşa edilecek.

Banuevleri'nde yüzde 15 peşinat , 48 ay vade sıfır faiz

Hasanoğlu İnşaat'ın, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103.000 m2 üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ' de yıl sonuna kadar sürecek olan kampanya da teslim sürecine göre %15 peşinat ve 48 ay vade sıfır faiz imkan

Emlakta İspanya olmak için daha profesyonel ve doğru işler yapmalıyız

Türkiye'nin, yabancıların gayrimenkul edinmesinde dünyanın en iyi modeli olarak gösterilen İspanya gibi büyük potansiyele sahip olduğu belirtiliyor.

Konut kredisine talep yükseliyor

Tüketicilerin bankalar, katılım bankaları ve finansman şirketlerinden kullandıkları tüketici kredileri ile kredi kartı harcamalarından oluşan toplam hane halkı borç yükü 16 Kasım itibariyle 91 milyar 670 milyon YTL'ye ulaştı.

Emlakta prime yüksek vergi

Gayrimenkulün edinme tarihinden itibaren 5 yıl içinde satılması durumunda ödenen gelir vergisinin kapsamı genişliyor. 5 yıl sınırının kaldırılması planlanıyor.

İslamköy Haberi

İslamköy

Belediye Eş Başkanları Metin Dinar ile Sadiye Süer Baran ise, “Bu 5 mahallemizde Ekim ayının başlarında başlatmış olduğumuz yol çalışmaları tamamlanarak, halkımızın hizmetine sunulmuştur. Mevsim şartları el verdiğince çalışmalarımız devam edecektir”...