02 / 05 / 2024

islamoğlu inşaat fikirtepe

islamoğlu inşaat fikirtepe

Fikirtepe’de ilk hafriyat ruhsatını alan İslamoğlu İnşaat, 3 yıldır projelerine çivi bile çakamadı. İslamoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Turanlı, tüm bu yaşananların özel sektörü yıldırma politikasının bir sonucu olduğunu söyledi…

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal İslamoğlu tarafından kuruldu. 

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

Yunusoğlu İnşaat'tan 75 bin metrekare inşaat sözü!

Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

Nil Tiritoğlu inşaat malzemeleri sektöründe ezber bozdu!

Mimar Nil Tiritoğlu; 2010 yılından bu yana inşaat malzemeleri sektörünün yenilikçi, ezber bozan yüzü oldu. Tiritoğlu sahip olduğu girişimci ruh ile sektörel algıları baştan aşağıya değiştirdi.

Bekir Karahasanoğlu: İnşaat sektöründe yatırımlar artacak!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, yaşanan gelişmelerin Rusya ve Türkiye de olumsuz etkilediğini ancak sonrasında inşaat sektörüyle barış tohumlarının atıldığını söyledi.

Çebioğlu İnşaat'tan Karabük'e 40 milyon TL'lik yatırım!

Mülkiyeti Karabük Belediyesine ait olan 40 milyon TL’lik bir yatırımla yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen belediye binası ve iş merkezi Çebioğlu İnşaat'ın önderliğinde açıldı.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

islamoğlu inşaat fikirtepe Haberi

islamoğlu inşaat fikirtepe

Fikirtepe yeni imar planı geçtiğimiz aylarda askıya çıktı. Her ne kadar sorunlar çözülmüş görünse de mağduriyetler hala devam ediyor. Bunun en canlı örneği de İslamoğlu İnşaat. Firma Fikirtepe’de ilk hafriyat ve alt yapı ruhsatını alan şirket. Fakat bürokratik engellerden dolayı 3 yıldır projede çivi bile çakamamış. 


Gelinen nokta bizi 3 yıl geriye götürdü

Fikirtepe’de yaşananlar sadece vatandaşları değil firmaları da mağdur ettiğinin altını çizen İslamoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Maksut Turanlı, bölgede yaşananların özel sektörü yıldırma politikasının bir sonucu olduğunu söyledi. Maksut Turanlı, “Biz Fikirtepe’de ilk ruhsat alan firmayız. Fakat 3 yıldır projede çivi bile çıkamadık. Fikirtepe’de özel sektör yıldırılmaya çalışıldı. Fakat bunu yapamayacaklarını anladıkları için imar izni verildi ama bu  da bizleri sadece 3 yıl geriye götürdü. Başka bir şey...