28 / 07 / 2024

Island Gardens Miami

Island Gardens Miami

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker bugünkü yazısında Flagstone şirketinin Miami'deki projesi Island Gardens Miami'yi anlattı. Ülker proje hakkında bilgi verdi.

Island Gardens Miami'de sözleşme ihlali iddiası!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker bugünkü yazısında Flagstone şirketinin Miami'deki projesi Island Gardens Miami'yi anlattı. Ülker proje hakkında bilgi verdi.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına yanıt verdi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Miami'de ev baktı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çıktığı Amerika tatiline devam ediyor. oldukça eğlenceli vakit geçiren çiftin Miami Beach Star Island’da emlakçıları gezip ev baktıkları öne sürüldü.

İşte Acun Ilıcalı'nın Miami'deki yeni evi!

Acun Ilıcalı Miami'nın jet sosyetesine katılıyor. Malikane Miami'nin zenginlerinin ve jet sosyetesinin oturduğu Palm Island bölgesinde yer alıyor.

Akkent Paradise Gardens Evleri ödeme şartları!

Akkent Paradise Gardens Evleri'nde daire fiyatları 333 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara Batıkent'te yer alan Akkent Paradise Gardens projesi Nisan 2017 yılında teslim ediliyor...

Akkent Paradise Gardens güncel fiyatlar!

Akkent Paradise Gardens güncel fiyatları 333 bin TL'den başlıyor. Nisan 2017'de teslim edilecek olan Akkent Paradise Gardens Residence projesinde 36 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimi gerçekleşti!

Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut projesinden ev alanların katılımıyla gerçekleşen, otomobil kazanma şansı sunan kampanyanın, kazanan talihlisi anahtarını ünlü oyuncu Doğa Rutkay'ın elinden aldı..

Akkent Paradise Gardens'ta araç teslim töreni yapıldı!

Akkent Paradise Gardens Konut projesinden ev alanların katılımıyla gerçekleşen, Mercedes Benz B180 CDI otomobil kazanma şansı sunan kampanyanın, kazanan talihlisi anahtarını ünlü oyuncu Doğa Rutkay'ın elinden aldı.

Akkent Paradise Gardens projesinde araç teslimini Doğa Rutkay yapacak!

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut Projesi araç teslimini Doğa Rutkay ile gerçekleştiriyor. Araç teslim töreni 11 Mart 2016 Cuma günü Akkent Paradise Gardens'ın satış ofisinde gerçekleşecek.

Türkler en çok Miami ve Londra'dan konut alıyor!

Yabancıların Türkiye’den konut alımı artarak devam ederken, Türk vatandaşları da ‘ülke içinde artan güvenlik kaygıları’ nedeniyle Avrupa ve ABD’de konut almaya başladı. Bu bağlamda öne ABD’nin Miami kenti ile İngiltere’nin başkenti Londra çıkıyor

b.b. home passion V, Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor!

Ünlü tasarımcı Barbara Becker’ın Miami’den ilham aldığı ve Rasch markası için özel olarak tasarladığı modern duvar kağıdı koleksiyonu "b.b. home passion V”, renkli ve egzotik Miami ruhunu yaşam alanlarınıza taşıyor…

David Beckham Miami'de 25 bin kişilik stat yaptıracak!

Kariyerinin son yıllarını geçirdiği ABD 1. Ligi MLS’e yeni bir takım kazandırmak isteyen David Beckham’ın Miami FC projesine ilginin büyük olduğu biliniyor. İngiliz futbolcu 25,000 kişilik yeni stat için temeli atmak istiyor.

Island Gardens Miami Haberi

Island Gardens Miami

ABD tarihinin en önemli ekonomik krizinin ortasında, yani 2008'de Türk işadamı Mehmet Bayraktar'ın Miami'de başlatma kararı aldığı projesi çok konuşulmuştu. 


Uluslararası piyasaların geleceğinin tehlikede olduğu bir süreçte Bayraktar Holding'in kurucusu Hüseyin Bayraktar'ın oğlu Mehmet Bayraktar o dönemde 640 milyon dolara büyük bir projeye başlayacağını açıklamıştı. İşte o proje tehlikede…


Önce biraz Bayraktar'ın projesinden bahsetmekte fayda var… Mehmet Bayraktar'ın sahibi olduğu Miami merkezli Flagstone Property Group, 2001'de ABD'nin yaşadığı en büyük terör saldırısı olan 11 Eylül'den 6 gün sonra Island Gardens Miami Projesi'ni kazanmıştı. Araya 2008 krizi girmesine rağmen Bayraktar, 7 yıldır peşinde koştuğu, o dönem 640 milyon dolarlık projenin temelini attı.


'Island Gardens Deep Harbour Yachting Resort Miami' adıyla hayata geçecek projede turizm devi Shangri-La Hotel ile anlaşıldı. Projedeki bir diğer oteli...