04 / 05 / 2024

İsmail Acar fransa şato

İsmail Acar fransa şato

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahat Kaya, Emre Özarslan ve İsmail Baki Özarslan tarafından kuruldu.

Bursa Osmanlı Evleri'nin inşaatında son durum!

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret etti.

Fransa Frejus'ta inşa edilen cami yıkılacak mı?

Fransa’nın güneydoğusunda Var bölgesindeki Frejus kasabasında inşa edilen cami ile ilgili yargı süreci devam ediyor. Savcılık, mahkemenin Frejus kasabasındaki caminin yıkılmaması kararına itiraz etti.

Fransa’da güneş enerjili caddeler yapılacak!

Fransa’da bin kilometrelik solar karayolu yapılacağı açıklandı. Güneş panelleri neden yollara döşenecek? Nasıl çalışacak ve masrafını göze almaya değecek mi? İşte projenin detayları...

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Fransa Böcek oteli açıldı!

Fransa’nın Dijon şehrinde, ilginç bir ilke imza atılarak, bir binaya entegre edilmiş geniş bir “böcek oteli” açıldı. 6 metre yüksekliğindeki, işlenmemiş ahşaptan inşa edilen yapı “La Bourdonnerie” adlı bir binanın yüzeyinde yer alıyor.

İşte Fransa'nın en ilginç binası!

Fransa'nın En Modern Kütüphanesi Henri Detuleux isimli yapı, eğitim amacıyla tasarlanan, bünyesinde müzik, drama, dans atölyelerini ve bir kütüphaneyi barındırıyor. İşte o bina...

Sibel Can'ın Fransa'daki evine Araplar talip!

Sibel Can'ın Fransa'nın Akdeniz kıyısındaki Cote d'Azur'da 3 yıl önce satın alığı daireye Araplar talip oldu. Yüksek ücretler teklif edip satın almak isteyen Araplar'a Sibelcan satmayacağının yanıtını verdi.

İstikbal Fransa Strasbourg'da 15. mağazasını açtı!

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına Fransa ile devam ediyor.

Timur Acar ve Eda Özerkan Cihangir'de ev arıyor!

ATV ekranlarında ilgiyle izlenen ‘Kertenkele’ dizisinin âşıkları Timur Acar ve Eda Özerkan, evlilik yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Timur Acar ve Eda Özerkan çifti Cihangir'de ev için emlakçıları geziyor...

Fransa MAPIC 2015 fuarı açıldı!

MAPIC, Fransa – Cannes’da kapılarını açtı. 18-20 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MAPIC 2015’e uluslararası arenadan büyük bir ilgi söz konusu.Fuarda Türk firmaları da yoğun bir ilgi görüyor.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek.

İsmail Acar fransa şato Haberi

İsmail Acar fransa şato

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi. Hürriyet'ten Fuat Çağdaş'ın haberine göre, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle yaklaşık olarak 2 senedir şatosuna gidemeyen ünlü ressam İsmail Acar özel izin alır almaz Fransa'ya gitti.

200 dönümlük şarap bağıyla da dikkat çeken ressam İsmail Acar, 100 odası bulunan ikiz şatoları otel olarak kullanmayı hedeflese de ‘İsmail Acar Sanat Okulu’ yapmak için düğmeye basmıştı.

İsmail Acar Sanat Okulu için gereken izinleri alan Acar, hazırlıklarını tamamladığında tüm dünyayı etkileyen koronavirüs engeline takıldı. Koronavirüs nedeniyle sanat okulunun açılışını da ileri bir tarihe erteleyen İsmail Acar, şatolarına güvenlik sistemi kurdu ve daha sonra Türkiye’ye geldi.

TOPLAM 12 TANE TABLOSU ÇALINDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle 2 senedir Fransa’ya gidemeyen...