03 / 05 / 2024

İsmail Acar şato

İsmail Acar şato

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Global Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahat Kaya, Emre Özarslan ve İsmail Baki Özarslan tarafından kuruldu.

Tarihi Şato Restoran'daki tadilat için Koruma Kurulu’na başvuru!

Tarihi Şato Restoran'da İzmir Belediyesi tarafından yapılan tadilat için Koruma Kurulu’na tadilat başvurusu yapıldı.

Tunç Soyer Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutu yaptı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, bütün tepkilere rağmen Tarihi Şato Restoran'ı başkanlık konutuna dönüştürdü.

İzmirlilerin Tarihi Şato Restoran isyanı devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer’in Tarihi Şato Restoran'ını konuk evine dönüştürmek istemesine tepkiler artıyor.

Tunç Soyer'in Tarihi Şato Restoran kararına tepkiler büyüyor!

CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'in Tarihi Şato Restoranı'nı Başkanlık Konutu'na dönüştürme kararına CHP'nin eski İzmir İl Başkanı Kemal Karataş tepki gösterdi. Karataş, 'Eğer kararından dönmezsen bir partidaşın olarak karşında olacağımı bilmeni isterim' dedi.

Tunç Soyer'in Şato Restoran kararı tepki çekti!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Varyant'taki Tarihi Şato Restoranı'nı başkanlık konutuna dönüştürme isteğine tepkiler gecikmedi.

İzmir'deki Şato Restoran konuta dönüştürülecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Varyant'taki Büyükşehir'e ait Şato Restoranı konuta dönüştürme kararı aldı.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Mudurnu'daki şato evlerin inşaatına ve satışına izin!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satış yapılması ve şato tipi mimarisiyle tepki çeken Burj Al Babas projesinin inşaatına ve satışına izin çıktı.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Mudurnu'daki şato evler 2.3 milyon TL'ye satılıyor!

Türkiye'nin nadide şehirlerinden Bolu'nun Mudurnu ilçesinde bulunan şato gibi villalar görenleri şaşırtıyor. Fotoğraflarını görenlerin maket sandığı 3 katlı villalar, 2 milyon 350 bin liradan satılıyor.

Ato Ltc İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ato Ltc İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Maziat Çelik, Zina Karacehennem ve Abdulsalam E.A. Fıheed ortaklığında kuruldu. 

İsmail Acar şato Haberi

İsmail Acar şato

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi. Hürriyet'ten Fuat Çağdaş'ın haberine göre, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle yaklaşık olarak 2 senedir şatosuna gidemeyen ünlü ressam İsmail Acar özel izin alır almaz Fransa'ya gitti.

200 dönümlük şarap bağıyla da dikkat çeken ressam İsmail Acar, 100 odası bulunan ikiz şatoları otel olarak kullanmayı hedeflese de ‘İsmail Acar Sanat Okulu’ yapmak için düğmeye basmıştı.

İsmail Acar Sanat Okulu için gereken izinleri alan Acar, hazırlıklarını tamamladığında tüm dünyayı etkileyen koronavirüs engeline takıldı. Koronavirüs nedeniyle sanat okulunun açılışını da ileri bir tarihe erteleyen İsmail Acar, şatolarına güvenlik sistemi kurdu ve daha sonra Türkiye’ye geldi.

TOPLAM 12 TANE TABLOSU ÇALINDI

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle 2 senedir Fransa’ya gidemeyen...