03 / 05 / 2024

İsmail Aygül

İsmail Aygül

Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Fırat, İsmail Aygül tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Ümraniye, Atakent Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Gcl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gcl Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güçlü tarafından kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Amasya'da 425 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı 5 arsa satılıyor!

Amasya ili Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya ili, Merzifon ilçesi, Aygül Sokak'ta yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte detaylı bilgiler... 

Number One Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu! 

Number One Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zekeriya İsmail tarafından kuruldu.

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Falezler İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falezler İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Albayrak tarafından kuruldu.

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Aygül tarafından kuruldu.

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah ve Selman Aygül ortaklığında kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

İsmail Aygül Haberi

İsmail Aygül

Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Melek Fırat, İsmail Aygül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Ehil İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı, ihracatını, alım ve satımını yapmak.   Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit,...