06 / 05 / 2024

İsmail Gökmen

İsmail Gökmen

Bolu'da, bir ev sahibi uzun süredir haber alamadığı kiracısının bulmak için seferber oldu. Ev sahibi hastaneleri araştırıp, yakınlarıyla irtibata geçen ev sahibi, sonuç alamayınca polis ekiplerinden yardım istedi.

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarkan Şahin ve Uğur Gökmen Yücedağ ortaklığıyla kuruldu.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Gcl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Gcl Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güçlü tarafından kuruldu.

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Jetnet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Pazarlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır İsmail Gören tarafından kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güllü tarafından kuruldu.

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Simka Ticari Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde İsmail Gürler tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

İsmail Gökmen Haberi

İsmail Gökmen

 Bolu'da bir ev sahibi, uzun süredir haber alamadığı kiracısını bulmak için seferber oldu. 


Alınan bilgiye göre, Sümer Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan dairesinde kiracı olan İsmail Gökmen'den uzun süredir haber alamayan Lütfü Süngü, kiracısını aramaya başladı. 


Hastaneleri araştıran ve yakınlarıyla irtibata geçen Süngü, sonuç alamayınca polis ekiplerinden yardım istedi. Ekipler, ilk olarak Gökmen'in yakınlarına ulaşmaya çalıştı.


Eşinden boşandığı, hem eski eşi hem de çocuklarıyla görüşmediği öğrenilen İsmail Gökmen'in ikamet ettiği daireye itfaiye ekiplerinin yardımıyla balkondan girildi.


Evde Gökmen'i bulamayan ekipler, Doğancı Mahallesi'nde oturan oğluna ulaşarak bilgi almaya çalıştı, ancak oğlu da babasıyla görüşmediğini, ağabeyinin yanında olabileceğini söyledi.


Ekiplerin çalışması sonucunda, bir süre hastanede tedavi gördüğü tespit edilen İsmail Gökmen'in, taburcu olduktan sonra halasının yanında kaldığı belirlendi.  


Ev sahibi Lütfü Süngü, gazetecilere yaptığı açıklamada, kiracısını ayın...