26 / 07 / 2024

İsmail Hakkı İmamoğlu

İsmail Hakkı İmamoğlu

Rusiana İnşaat Enerji Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te, İsmail Hakkı İmamoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şişli'de kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi'ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği'ni (KAS-DER) ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul müsilaj konusuna dua okutur!

5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul ve müsilaj meselesi hakkında değerlendirmede bulundu

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağcılar’da vatandaşların evinde iftara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul hakkında vatandaşlarla sohbet etti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan incelemeyle ilgili, "İmamoğlu, nerenin Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbul'un. Kanal İstanbul'un, İstanbul için bir felaket olduğunu biliyor mu, biliyor" diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul soruşturması çıkışı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'a "kamu kaynaklarını kullanarak karşı çıktığı gerekçesiyle" hakkında soruşturma başlatılmasına ilişkin "Cuma günü bana soruşturma yazısı geldi. Okuduğumda dehşete düştüm" diye konuştu.

Kanal İstanbul: Ekrem İmamoğlu hakkında inceleme başlatılması neden tartışma yarattı?

İçişleri Bakanlığı'nın Kanal İstanbul projesini eleştiren afişler sebebiyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında başlattığı inceleme gündeme oturdu. Hukukçular da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Genco Erkal'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul desteği!

Usta sanatçı Genco Erkal, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul itirazları sebebiyle soruşturma açılmasına tepki gösterdi. 

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktığı için soruşturma açıldığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul projesine karşı açıklamaları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 

Ekrem İmamoğlu’ndan Soylu hakkında suç duyurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemiyle ilgili 27 konuda soruşturma izni veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve müfettiş Arif Yıldırım hakkında suç duyurusu yaptı. Suç duyurusunu İmamoğlu'nun avukatı gerçekleştirdi...

İBB'den Ekrem İmamoğlu'na açılan soruşturmayla ilgili açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemine ilişkin açılan 27 soruşturma hakkında, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın açıklamalarına İBB'den cevap verildi... 

İsmail Hakkı İmamoğlu Haberi

İsmail Hakkı İmamoğlu

Rusiana İnşaat Enerji Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 3 Şubat 2015'de, 50 bin TL sermaye ile, İsmail Hakkı İmamoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Rusiana İnşaat Enerji Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...