29 / 04 / 2024

ismail karahan iskele yapı

ismail karahan iskele yapı

Deniz Feneri soruşturmasında isimleri geçen Beyaz Holding yöneticileri Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik ve İsmail Karahan ‘İskele Yapı’ adlı bir şirket kurarak inşaat sektörüne girdi

Başiskele'ye bir semt konağı daha!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenlemeyle mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.

Başiskele'de yeni semt konağı yapılıyor!

Başiskele Belediyesi, Yeşilkent mahallesi Manzara Park içerisinde yer alan kafeteryayı yaptığı düzenleme sonrasında mahalle sakinlerinin etkin bir şekilde faydalanabileceği semt konağı ve sosyal yaşam merkezine dönüştürdü.

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

Başiskele yeni yatırımlarla cazibesini artırıyor!

İlçesi yapılan yeni yatırımlarla dikkat çeken Başiskele, kentsel dönüşümün en açık görüldüğü ilçelerin başında geliyor. Yatırımcıların önünü açan Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele'yi modern bir kent ve cazibe merkezine dönüştürdü.

İsmail Hakkı Edebali: Cumalıkızık'ı turizmde iyi noktaya getireceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.

Başiskele'de yeni belediye binası inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ’ye yeni bir belediye hizmet binası kazandırıyor. 3 bölümden oluşan belediye binasının inşaat uygulamaları sürüyor.

Başiskele Ada Park'ta 2'nci etap çalışmaları başladı!

Başiskele’de birinci etabı büyük beğeni toplayan Ada Park’ta ikinci etap çalışmaları başladı. Başiskele Belediyesi kentin estetiği ’ne uygun çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.

Başiskele'ye belediye hizmet binası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele’ye yeni bir belediye hizmet binası kazandırıyor. Serdar mahallesindeki 10 dönümlük alanda yürütülen projede, üç bölümden oluşan belediye binasının inşaat uygulamaları sürüyor.

Demre'deki yat limanına ek iskele yapımı talep edildi!

Hristiyanlar için kutsal olan Noel Baba Kilisesi'nin bulunduğu Antalya'nın Demre ilçesinde yapımı devam eden yat limanına kruvaziyer gemilerinin de yanaşabilmesi için 330 metre uzunluğunda iskele yapılması istendi.

Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ve Kandıra ilçelerindeki spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. Başiskele Spor Salonu ise 4 bin 870 metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

Kocaeli Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa ediliyor!

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.

Başiskele ve Kandıra, spor salonlarına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ve Kandıra ilçelerindeki spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. İnşaatları süren her iki spor salonu da 2 bin kişi kapasiteye sahip.

Kocaeli Başiskele'de zemin etüt çalışması bitti!

Başiskele'de her geçen gün nüfus artışıyla birlikte yeni yapılaşma talepleri geliyor. Başiskele Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, ilçedeki toplam 49 hektarlık alanda başlattığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

ismail karahan iskele yapı Haberi

ismail karahan iskele yapı


Almanya’daki Deniz Feneri e.V. Derneği’nin Türkiye bağlantılarının araştırıldığı soruşturmada isimleri şüpheli olarak gündeme gelen Beyaz Holding yöneticileri Zekeriya Karaman, Mustafa Çelik ve İsmail Karahan inşaat sektörüne girdi.

Bünyesinde Kanal 7 ve Ülke TV gibi televizyonlar ile birçok internet sitesi bulunduran Beyaz Holding, bugüne kadar daha çok eğitim, yayıncılık ve organizasyon faaliyetleriyle öne çıkıyordu. Beyaz Holding’e bağlı şirketlerin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi okuma-yazma kursları gibi projelerde de adı geçiyordu.


Beyazyapı adından vazgeçildi

Bu ay başında ise Beyaz Holding’in sahipliğinde ‘İskele Yapı İnşaat ve Taahhüt’ adlı bir şirket kuruldu. 100 bin lira sermayeli şirketin amacı, “Kamu ve özel kuruluşlarla yurt içinde ve yurt dışında her türlü arsaya inşaat yapımı ve satımı” olarak belirlendi. Merkezi Zeytinburnu’nda...