18 / 05 / 2024

İsmail Kimyeci imar çalışmaları

İsmail Kimyeci imar çalışmaları

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, sosyalbelediyecilik anlayışıyla 348 bin nüfusa en güzel şekilde belediyecilik hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Kemer'de imar sorunu çözüldü!

Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, "Kemer'imizin imar planıyla alakalı mahallelerimizde sorunlar vardı. Hakikaten belki bakanlık tarihinde görülmemiş bir hızla Kemer'in imar planları bir bir çözüme kavuşturuluyor" dedi.

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'de imar problemi ortadan kalkacak!

Sancaktepe Belediye Başkanı, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Sancaktepe’de yaptığımız hizmetler, bizim referansımız. Ataşehir’de de imar problemi ortadan kalkacak, vatandaşlar depreme dayanıklı evlerine kavuşacak.” diye açıklama yaptı. 

Ataşehir’in imar sorunu çözülecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, imar sorununu çözecek projelerini anlattı. Erdem, Ferhatpaşa Mahallesi'nin arsa değerlerinin ikiye katlanacağını söyledi.

Battal İlgezdi'ye Ataşehirlilerden imar planı tepkisi!

Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen Battal İlgezdi, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem'in, ilçedeki imar sorununun çözümündeki başarısını sahiplenmeye çalışınca büyük tepkiyle karşılaştı.

Ataşehir Yenisahra için imar müjdesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Yenisahra'da halkın sorunlarını dinleyen Erdem, mahalle sakinlerine imar sözü verdi.

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Sakarya Arifiye'nin imar adalarında yapılaşma başladı!

Sakarya Arifiyeli Muhtarlar, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, 3194 Sayılı İmar Kanununun 18’nci maddesi uygulaması sonucunda oluşan planlı imar adalarında büyük bir yapılaşma başladığını söyledi.

Ataşehir'in imar problemi çözülecek!

Sancaktepe Belediye Başkanı olan İsmail Erdem 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ataşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Hayata geçireceği hizmetleri anlatan Erdem, ''Ataşehir'in imar problemini çözeceğiz'' diye konuştu.

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

İsmail Kimyeci imar çalışmaları Haberi

İsmail Kimyeci imar çalışmaları

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, sosyalbelediyecilik anlayışıyla 348 bin nüfusa en güzel şekilde belediyecilik hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. 


Kimyeci, bir otelde her ay düzenlenen olağan genel toplantısında, bugüne kadar 1 milyon 50 bin parke taşı döşediklerini hedeflerinin yıl sonuna kadar milyon 250 bin parke taşı olduğunu söyledi. 


Belediye olarak 27 mahallede 70 kilometre yolu imara açtıklarını ifade eden Kimyeci, "Antakya Belediyesi, çalışmalarıyla büyük bir mesafe aldı. Kentimizde, herkesin rahat edebileceği bir ortam yaratma gayreti içerisindeyiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla 348 bin nüfusa en güzel şekilde belediyecilik hizmeti vermeye çalışıyoruz" diye konuştu. 


Kentsel dönüşümle ilgili 2'nci etabın tamamlandığını, yıl sonuna kadar uygulamanın 3'üncü safhasının da tamamlanacağını vurgulayan Kimyeci, deprem riski olan bölgelere öncelik verildiğini...