15 / 05 / 2024

İsmail Murat Engindeniz

İsmail Murat Engindeniz

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Engindeniz ve Mehmet Tevfik Varlık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat     Panayırcı  tarafından kuruldu.

İsmail Murat Turgut, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksönmez yerine kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere İsmail Murat Turgut Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmasına karar verildi..

Evim DMH Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Evim DMH Gayrimenkul Limited Şirketi Doğan Erdurak ve İsmail Murat Çakır ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan ve İsmail Murat Özcan ortaklığında kuruldu.

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Engindeniz ve Mehmet Tevfik Varlık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

Paladin İnşaat Turizm Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paladin İnşaat Turizm Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Etiler, Profesörler Sitesi'nde kuruldu.

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli bugün evleniyor!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli 5 yıldır beraber olduğu İnci Hortoğlu ile bugün dünya evine giriyor. Çırağan Sarayı'nda organize edilen düğünde Hasan Yıldırım ve İsmail Türüt sahne alacak...

Murat Uysal Ataç İnşaat Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Ataç İnşaat tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Murat Uysal Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etmiş olan Halil Ataman'ın yerine Ataç İnşaat Yönetim Kurulu üyesi oldu...

Başakşehir Murat Hüdavendigar Üniversitesi inşaatına başlandı!

İlçe'de kurulacak olan Murat Hüdavendigar Üniversitesi yerleşkesinin inşaat çalışmalarına başlandı. Merve Vakfı Kuruluşu olan Murat Hüdavendigar Üniversitesi Başakşehir'in eğitim ve öğretim hayatına yeni bir soluk getirecek...

Murat Ülker kimdir?

Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker kimdir? Murat Ülker hangi eğitimleri aldı? Murat Ülker iş hayatına nasıl girdi? İşte Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker hayatı...

Kosova'ya Sultan Murat Kültür Merkezi yapılacak!

TİKA ile Bursa Osmangazi Belediyesi arasında Kosova'da Sultan Murat Kültür Merkezi inşa edilmesine ilişkin işbirliği protokolü imzaladı. Obiliç'te sosyal ve kültürel amaçlı bina yapılmasını içeren proje, 2014 yılında tamamlanacak.

Murat Onurlu: Depreme hazır olmak zorundayız!

Başbakanlık Afet, Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanı Murat Onurlu, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğu gerçeğinin kabul edilmesi gerektiğini belirterek, 2012 yılında meydana gelen deprem sayısının 28 bin 740 dedi...

İsmail Murat Engindeniz Haberi

İsmail Murat Engindeniz

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Engindeniz ve Mehmet Tevfik Varlık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu. 


Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında konut,okul,hastane,siteler,lojmanlar,otel,motel,fabr ika,sanat yapıları,villa,prefabrik  yapılar,depolar,hava limanları,spor tesisleri,iş merkezleri ve diğer tüm yapıların her türlü etüt,plan,proje,mimarlık,mühendislik,inşaat,taahhüt,harfiyat ,nakliyat,alt ve üst yapı işleri, iç ve dış dekorasyon işleri,müşavirlik hizmetleri ve ÇED raporları hazırlama işlerini yapmak,yaptırmak. 2- Yurt içi ve yurt dışında konut,okul,hastane,siteler,lojmanlar,otel,motel,fabr ika,sanat yapıları,villa,prefabrik  yapılar,depolar,hava limanları,spor tesisleri,iş merkezleri ve diğer tüm yapıların beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri,jeolojik,jeoteknik,jeofizik danışmanlık,mühendislik ve proje hizmetlerini yapmak,yaptırmak. 3- Türkiye sınırları içinde, resmi ve özel kuruluşların,...