05 / 05 / 2024

İsmail Murat Turgut kimdir

İsmail Murat Turgut kimdir

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksönmez yerine kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere İsmail Murat Turgut Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmasına karar verildi..

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Aydos Bilişim Danışmanlık Ve Turizm Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat     Panayırcı  tarafından kuruldu.

İsmail Murat Turgut, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi değişikliği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı...

İsmail Murat Turgut, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksönmez yerine kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere İsmail Murat Turgut Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmasına karar verildi..

Evim DMH Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Evim DMH Gayrimenkul Limited Şirketi Doğan Erdurak ve İsmail Murat Çakır ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bıtufa Yapı Ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 245 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan ve İsmail Murat Özcan ortaklığında kuruldu.

Mimar ve şehir planlamacısı Turgut Cansever anıldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan İsmail Kara bugünkü yazısında, Mimar ve şehir planlamacısı olan rahmetli Turgut Cansever'i andı. İşte o haber...

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promax Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Engindeniz ve Mehmet Tevfik Varlık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kadıköy'de kuruldu.

Paladin İnşaat Turizm Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paladin İnşaat Turizm Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Murat Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Etiler, Profesörler Sitesi'nde kuruldu.

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli bugün evleniyor!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli 5 yıldır beraber olduğu İnci Hortoğlu ile bugün dünya evine giriyor. Çırağan Sarayı'nda organize edilen düğünde Hasan Yıldırım ve İsmail Türüt sahne alacak...

Murat Kurum: Emlak Konut olarak Mayıs'ta 2. halka arz yapacağız!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum: ''Şirketin sermayesini 2,5 milyar liradan 3,8 milyar liraya artırarak, artan sermaye kısmını halka arz etmek üzere yönetim kurulu kararı aldık''

Enerji-Su İnşaat'ın acı günü! Mehmet Turgut vefat etti!

Enerji-Su İnşaat çalışanlarından Mehmet Emin Turgut'un babası Mehmet Turgut vefat etti

Sevinç İnönü'nün hacizli yalısına Murat Özyeğin talip oldu!

Sevinç İnönü'nün yaşadığı Anadolu Hisarı'ndaki yalıyı Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin satın almak için harekete geçti

İsmail Murat Turgut kimdir Haberi

İsmail Murat Turgut kimdir

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üye değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksönmez yerine kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere İsmail Murat Turgut Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet TÜRKSÖNMEZ görevinden    istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurulun onayına sunulmak üzere Sayın İsmail Murat TURGUT  Yönetim Kurulu Üyeliğine...