27 / 04 / 2024

İsmail Orçan

İsmail Orçan

Emlak Uzmanı İsmail Orçan, 2015 yılında emlak satışlarının durma noktasına geldiğini ancak 2016 yılından umutlu olduklarını belirtti. Orçan, "Mart ve nisan aylarındaki hareketlilikle 2016'nın ilk çeyreğinde istenilenin elde edileceğini düşünüyorum" dedi.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Doğan tarafından kuruldu.

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bozdoğan kuruldu.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Doğtaş Kelebek yurt dışında üretim tesisi kuracak!

Doğtaş Kelebek CEO'su İsmail Doğan, "2020 yılı içerisinde ana yatırım konsantrasyonumuz yurt içi ve yurt dışında mağaza açılışı üzerine olacak" dedi ve yurt dışında yeni bir üretim tesisi planları olduğunu belirtti...

Sayğan Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayğan Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Sayğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi paylaşımı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'yle ilgili paylaşım yaptı.

Mobis Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mobis Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Doğrufiyat Teknoloji Bilişim Oto Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrufiyat Teknoloji Bilişim Oto Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Orçan tarafından kuruldu. 

Çamlıca Camii'nin ismi Recep Tayyip Erdoğan olsun!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Çamlıca Camii’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verilmesini önerdi.

HGS Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HGS Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 107 bin 435,06 TL sermaye ile bugün İsmail Doğan, Adnan Doğan, Davut Doğan ve İlhan Doğan ortaklığında kuruldu. 

İsmail Orçan Haberi

İsmail Orçan

Haziran ayı gibi konut kredilerinde faizlerin düşeceğini öngören Orçan, "Genel olarak 2015 ve 2014 yılına baktığımızda beklentiler altında bir yıl oldu. Birçok sektör açısından durağan geçti. Bu beklentilerin altında olmasındaki nedenlerde birçok etkenler var. Seçimlerin olması, ortamda güven ortamının olmaması gibi etkenleri sayabiliriz. Doların yüksek fiyatta olması, inşaat ve emlak sektörünü direk olarak etkiledi" dedi. 


Emlak satışlarında nisan ayında bir hareketlilik beklediklerini söyleyen Orçan, "Mart ve nisan aylarındaki göreceğimiz hareketlilikle 2016'nın ilk çeyreğinde istenilenin elde edileceğini düşünüyoruz. Biz faiz oranlarının düşeceğine inanıyoruz. Mayıs haziran gibi konut kredilerinde faizlerin düşeceğini ümit ediyoruz" diye konuştu. 


Kentsel dönüşümün de emlak sektörüne bir hareketlilik getirdiğini ifade eden Orçan, şöyle devam etti: "Şehrimiz açısından kentsel dönüşüm güzel bir şekilde ilerliyor. Şuan için önümüzde siyasi bir kriz...