20 / 05 / 2024

İsmail Sever

İsmail Sever

İşaret Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sibel Yıldırım ve İsmail Sever ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 329. Sokak'ta kuruldu.

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Taha Sever tarafından kuruldu.

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Habip Sever ve Hayım Kuryel ortaklığında kuruldu.

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Sever ve Elif Uzun ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Sever tarafından kuruldu. 

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Zeynep Sever Demirel lüks villasına spor salonu yaptırdı!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever, lüks villalarına spor salonu yaptırdı. Demirel hamilelik döneminde aldığı 21 kilonun tamamından kurtuldu...

Gss Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Gss Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Göksel Sever tarafından kuruldu. 

Yılmaz Sever İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Sever İnşaat Limited Şirketi Yılmaz Sever tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Sever Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ömer Okan Sever imzasıyla kuruldu.

Hasan Sever İnşaat'tan Gaziantep'e yeni proje!

Hayata geçirdiği kaliteli projelerle gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlerden biri olmayı başarmış Hasan Sever İnşaat, Gaziantep’te yepyeni bir projenin hazırlığına başladı.

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

İsmail Sever Haberi

İsmail Sever

İşaret Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sibel Yıldırım ve İsmail Sever ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 329. Sokak'ta kuruldu. 


İşaret Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, otel,motel, pansiyon, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...