03 / 05 / 2024

İsmail Tuna Cebecioğlu

İsmail Tuna Cebecioğlu

Ankara İçin El Ele Projesinin “Kentsel Dönüşüm Hizmetleri” konulu ikinci toplantısı iki oturumlu olarak 17 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının ilk oturumunda “Riskli Yapıların Tespit Sürecinde Yaşanan Sorunlar” konusu tartışıldı...

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Ebc Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ebc Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de Emirhan Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Cebecioğlu kuruldu.

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hamit Kömürcü, Recep Alabuğa tarafından kuruldu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

Durasanoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durasanoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koca tarafından kuruldu.

Yda Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yda Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Davarcıoğlu tarafından kuruldu.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

İfm İnşaat Mühendislik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İfm İnşaat Mühendislik Elektronik Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Mollahüseyinoğlu ve İsmail Mollahüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi açıldı!

TBMM Başkanı Şentop, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna ve Soner Keleş tarafından kuruldu.

İsmail Tuna Cebecioğlu Haberi

İsmail Tuna Cebecioğlu


Ankara İçin El Ele Projesinin “Kentsel Dönüşüm Hizmetleri” konulu ikinci toplantısı iki oturumlu olarak 17 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının “Riskli Yapıların Tespit Sürecinde Yaşanan Sorunlar” başlıklı ilk oturumu İl Müdürü Banu Aslan Can başkanlığında saat:09:00’da lisanslı firmalar ile yapılıp, sektörün ve kurumuzun beklentileri paylaşılıp, karşılaşılan sorunlara ortak çözümler üretmeye yönelik görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantının ikinci oturumu İl Müdür Yardımcısı İsmail Tuna Cebecioğlu başkanlığında saat:13:30’da Tapu Müdürlükleri ve Belediye temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. İkinci oturumda yazışma, tebligat, yıkım süreçleri, muafiyetler, riskli- rezerv alan uygulamaları, kira yardımları ile genel durum konularında görüş alış verişi...