06 / 05 / 2024

İsmail Ufuk Şen

İsmail Ufuk Şen

Vakana Turizm Seyahat Marina Tanıtım Organizasyon Hizmetleri Peyzaj İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, İsmail Ufuk Şen tarafından 3 Aralık'ta kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Uss Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uss Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki ve Semra Şevki ortaklığında kuruldu. 

İsmail Kahraman: En çok inşaat yapan başkan benim!

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimindeki saldırısı sonrasında Meclis'te bir çok inşaat çalışmaları başlamıştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ''en çok inşaat yapan başkan benim'' dedi. 

Biçen Grup İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçen Grup İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 80 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Biçen ve Lokman Çakmak ortaklığında kuruldu.

Sultanbeyli'nin en büyük sorunu mülkiyet!

İsmail Yılmaz, Sultanbeyli'nin en büyük sorununun mülkiyet sorunu olduğunu söyledi.İlçenin gelişmesi için bu sorunun çözülmesi gerektiğini belirten Yılmaz, “Sultanbeyli'ye en büyük hizmet bu olur” açıklamasını yaptı.

Binayı en kıymetli hale getiren unsur yalıtımdır!

İsmail Kibici, “Binayı en kıymetli hale getiren unsur yalıtımının yapılmasıdır. Bina yöneticisi veya bina yönetim firmalarının bunu bilmesi, daire sakinlerine anlatması gerekmektedir. Çünkü yalıtım, binanın değerini ve yaşam kalitemizi artıran önemli faktörlerdendir. " dedi.

İsmail Ufuk Dereli: Sümela Manastırı bir an önce açılmalı!

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı İsmail Ufuk Dereli, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Ama charter uçaklarına teşvik verilmeli. Müzelerdeki renovasyon çalışmaları hızlandırılmalı. Özellikle Sümela Manastırı'nın bir an önce açılmasını bekliyoruz" dedi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen taşınmazlar mecliste!

Tüzel kişiliği kaldırılan köylerden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne geçen taşınmazlar mesliste konu oldu. Konu ile ilgili olarak Balıkesir Milletvekili İsmail Ok soru önergesi hazırladı..

Bandırma Belediyesine geçen tapular mecliste konu oldu!

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Köy tüzel kişiliğinin kalkması sonucu Bandırma Belediyesine geçen tapuları meclis gündemine taşıdı. Ok sorularını İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Kurşunluhan Avrupa'nın en eski oteli olacak!

Candaroğulları beylerinden Kemalettin İsmail bey tarafından Kastamonu'da yaptırılan 600 yıllık tarihi Kurşunluhan'ın Avrupa'nın en eski oteli olarak tescil edilmesi amacıyla çalışma yürütülüyor.

Yereldeki en büyük sıkıntı şehri yeniden inşa etmek!

Yereldeki en büyük yapısal sıkıntının şehri yeniden inşa etmek olduğunu söyleyen İsmail Hakkı Edebali, "Toplumsal Toplumsal çeşitliliğimiz, genç nüfusumuz, jeopolitik konumumuz itibariyle Avrupa Birliğine çok da ihtiyacımız olmayabilir" diye konuştu.

TDV Tiran'a Balkanların en büyük camisini yapacak!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Arnavutluk'un başkenti Tiran'a Balkanların en büyük camisini yapmaya hazırlanıyor. TDV Genel Müdürü İsmail PaI lakoğlu, yaptığı açıklamada, camiyi Tiran'da 10 dönümlük araziye inşa edeceklerini söyledi.

Ufuk Bekdemir: Stat ya Çiğli'ye yapılacak ya da iptal edilecek!

Karşıyaka'ya yapılması planlanan yeni stadın yeriyle ilgili tartışmalar yılan hikayesine dönerken 28 Ocak'ta gerçekleşen ihaleyi kazanan Ali Acar İnşaat'ın Genel Müdürü Ufuk Bekdemir, "Stat ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da proje iptal olacak" dedi.

İsmail Ufuk Şen Haberi

İsmail Ufuk Şen

Vakana Turizm Seyahat Marina Tanıtım Organizasyon Hizmetleri Peyzaj İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, İsmail Ufuk Şen tarafından 801 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Vakana Turizm Seyahat Marina Tanıtım Organizasyon Hizmetleri Peyzaj İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; turistik amaçlı otel motel apart otel kamping restaurant tatil köyü inşaa etmek kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Vakana Turizm Seyahat Marina Tanıtım Organizasyon Hizmetleri Peyzaj İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Hasnun Galip Sokak,...