30 / 06 / 2024

İsmail Utku Ertekin

İsmail Utku Ertekin

Util İnşaat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, İsmail Utku Ertekin, İlyas Kaya ortaklığında kuruldu.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

Utku Bey İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Utku Bey İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Çorapçıoğlu tarafından kuruldu.

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertekin Su Arıtma Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ertekin tarafından kuruldu.

Utku Öksüz Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Utku Öksüz Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Utku Öksüz tarafından kuruldu.

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Utku İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Utku Çalparmak tarafından kuruldu. 

Agr Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agr Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Utku Ertekin ve Mehmet Akif Ağırman ortaklığında kuruldu. 

Melikşah Utku: Mega projeler heyecan veriyor!

2023 hedefleri doğrultusunda yaratılan mega projelerin heyecan yarattığını söyleyen Albaraka Türk Genel Müdürü Utku, “Dünyanın da radarında olan ulaşım, altyapı, enerji ve savunma alanlarındaki mega projelerimizin mali büyüklüğü 130 ülkenin milli gelirini geride bıraktı” dedi

Ertekin Grup İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertekin Grup İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Ertekin tarafından kuruldu.

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Erol Ertekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz' da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi' nde kuruldu.

Öz Utku İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Utku İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümit Karataş tarafından 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Sultangazi'de kuruldu.

Util İnşaat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Util İnşaat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, İsmail Utku Ertekin, İlyas Kaya ortaklığında kuruldu.

İsmail Utku Ertekin Haberi

İsmail Utku Ertekin

Util İnşaat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te, İsmail Utku Ertekin, İlyas Kaya ortaklığında kuruldu.


Util İnşaat Gıda Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...