13 / 05 / 2024

İsmail Yeşilnacar

İsmail Yeşilnacar

Genel Proje Girişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Yeşilnacar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık 2013 tarihinde Beyoğlu, Sıraselviler Caddesi'nde kuruldu

Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yeşilnacar tarafından kuruldu.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri açıldı!

İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. Restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi de bugün itibariyle hizmete girdi.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri bugün açılıyor!

Salgın ve afetlerde kullanmak üzere inşa edilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ile restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi bugün hizmete açılacak.

Yeşilköy ve Arnavutköy'deki salgın hastaneleri yarın açılacak!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ve Hadımköy Doktor İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. Yarın açılması planlanan hastanenin son durumu havadan görüntülendi.

10 bin ihracatçıya daha yeşil pasaport imkanı doğdu!

TİM Başkanı İsmail Gülle,'Yeşil pasaport için ihracat limitin 500 bin dolara inmesiyle yeşil pasaporta hak kazanan ihracatçı sayısı 11 bin 952'den 22 bin 325’e yükseldi.' ifadesini kullandı.

Yeşil Trakya İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Trakya İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Sirgün tarafından kuruldu. 

Kocaeli İlimtepe'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Körfez Belediyesi, vizyon projelerinden birini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Başkan İsmail Baran'ın çok önem verdiği bölgelerden olan İlimtepe'ye kazandırılacak olan modern kültür merkezi için ihale geçtiğimiz günlerde yapıldı.

İsmail Algül'den Avcılar Yeşilkent imar açıklaması!

Avcılar'daki Yeşilkent Mahallesi'nin bir türlü imar planının çıkarılmadığını, bölgede çifte standart uygulandığını öne sürerek İBB Meclisi’nde protestoda bulunan CHP Avcılar Belediyesi Meclis üyesi İsmail Algül, ilgililerin harekete geçmesini istedi.

Bursa Yıldırım'daki dönüşümde yeşil alanlara öncelik veriliyor!

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hazırladığımız kentsel dönüşüm projelerinin büyük bölümü yeşil alandan oluşuyor. Yeşil alanlar ve parklar bir şehrin can simididir." dedi.

Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Leyal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Karakaş, İsmail Yeğit, Özcan Kanat ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa Yıldırım'daki dönüşümde yeşil alanlar artırılıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Çevre Koruma Haftası öncesinde ilçede adeta bir çevre seferberliği başlattıklarını ifade etti. Kentsel dönüşüm projesi ile birlikte ilçedeki yeşil alan oranını en az iki kat artacak.

İsmail Yeşilnacar Haberi

İsmail Yeşilnacar

Genel Proje Girişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Yeşilnacar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Genel Proje Girişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Genel Proje Girişim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Sıraselviler Caddesi,...