21 / 05 / 2024

İsmar irtibat

İsmar irtibat

İSMAR, Reyon Marketlerinin İSMAR Süpermarket olarak hizmet vermesi için dönüşüm çalışmalarını başlattı...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Ataşehir'de plan irtibat ofisi açıldı!

Ataşehir’de daha önce Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan “Yerinde Katılımcı Planlama” ile kapalı kapılar ardında değil; halkla birlikte, vatandaşların dilekçeleri üzerine, onların taleplerini esas alan bir uygulama yapılıyor.

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir satış ofisi irtibat bilgisi haberimizde yer alıyor. 3. İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında yapılıyor...

44 mülki idare amiri görevinden uzaklaştırıldı!

İçişleri Bakanlığınca, FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu değerlendirilerek görevden uzaklaştırılan Kandıra Kaymakamı Çiçek, gözaltına alındı

Doğu'da büyük imar hamlesi!

Şırnak’ta terör mağdurlarının yaraları sarılıyor. Öncelik yeni binalar inşa etmek. Çalışmaları yakından takip eden Çevre Bakanlığı, hak sahiplerini bilgilendirmek için üç ilçede irtibat büroları kurdu.

Erzurum'da 4 il için cazibe merkezi irtibat bürosu açıldı!

Maliye Bakanı Ağbal, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı" kapsamında Erzurum'a kurulan "Erzurum, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt Cazibe Merkezi İrtibat Bürosu" açılışını yaptı.

Ispartakule Bahçeyaka satış ofisi!

Ispartakule Bahçeyaka satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeyaka Evleri'nde aylık taksitler 1.800 TL'den başlıyor...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ofisi yapılıyor!

İlçenin merkezini Laleli-Mesir Mahallesi'nde oluşturmaya hazırlanan Yunusemre Belediyesi çalışmaları hızlandırdı. Vatandaşlarla irtibatın sağlanabilmesi Laleli Pazaryeri altında hizmet verecek kentsel dönüşüm ofisinin yapımına başlandı.

Bayburt'ta Kardelen Yurt İşletmeciliği İnşaat'ın binası mühürlendi!

Bayburt'ta, FETÖ'ye aidiyeti ve irtibatı belirlenen Nil Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde kurulan Kardelen Özel Eğitim ve Yurt İşletmeciliği İnşaat Dağıtım Pazarlama Hizmetleri Tic. Ltd Şti'ye ait bina mühürlendi.

Nota Rezidans Esenyurt satış ofisi!

Nota Rezidans Esenyurt satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Nota Rezidans Esenyurt'ta daire fiyatları 189 bin liradan başlıyor...

İsmar irtibat Haberi

İsmar irtibat

İSMAR Süpermarket büyüme hamlelerine İstanbul’da da devam ediyor. 2013 yılı Mart ayında Reyon Marketlerini satın alarak %50 büyüme gerçekleştiren İSMAR, Reyon Marketlerinin İSMAR Süpermarket olarak hizmet vermesi için dönüşüm çalışmalarını başlattı. Bu çalışmalar kapsamında Reyon Marketlerine ait mağazalar A’dan Z’ye yenilenerek İSMAR Süpermarket olarak hizmet verecektir.

Bu anlamda, ilk olarak 05 Temmuz Cuma günü İstanbul Şişli Mağazası’nın açılışını gerçekleştiren İSMAR Süpermarket, 06 Temmuz Cumartesi günü hem Gayrettepe  hem de Acısu Mağazalarını hizmete açtı. 



İSMAR’ın taze gıda ürün grubuna verdiği önem bu açılışlarda da ön plana çıktı. Açtığı her mağazada unlu mamuller üretim fırınını da faaliyete geçiren İSMAR, müşterilerine taptaze, sıcacık lezzetler sunmakta. Bunun yanı sıra, sebze meyve reyonunda da özenle seçilmiş ürünleri en uygun fiyatlarla hizmete sunan İSMAR Süpermarket, şarküteri ve...